Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

Ha mindig elfelejti visszavinni a könyvtári könyveket, akkor ez az alkalmazás Önnek való!

2017.03.21 12:21. - Kovács Janka

A szolnoki VerseghyFerenc Könyvtár március 21.én mutatja be az EBSCO nevű adatbázisát, amivel lehetetlen elfelejteni visszavinni a könyveket.


Az Internet Fiesta nevű rendezvénysorozatot évről-évre megtartja a könyvtárunk, benne számtalan izgalmas programmal. Az idei a 18. alkalom lesz, mikor március 22 és 29. között a programban résztvevő könyvtárak olvasóinak hasznos tudnivalókkal, tanácsokkal segítenek, és érdekes oldalakat, ingyenes applikációt mutatnak be.

 
Az idei fiesta jelmondata, hogy "Egy olvasójegyben több rejlik, mint gondolná". Merthogy:
 
Az egyik legjobb kezdeményezés, amihez csatlakozott a Verseghy Ferenc Könyvtár, az EBOSCO e-könyvek rendszeréhez való csatlakozás. Ez nem más, mint egy e-könyv kölcsönzési lehetőség. Igaz, a könyvek főként angol nyelvűek, de bármelyik beiratkozott olvasó böngészheti 850 kiadó közel 600000 könyvét. Akár otthonról, vagy a világ bármelyik pontjáról kölcsönözhetünk ki könyvet, amit az e-könyv olvasónkra tölthetünk le, és két hét, illetve egy hónap után elérhetetlenné válik a könyv, tehát nem lesz megnyitható. 
 
Az Internet Fiesta gyerekeknek szóló programokkal is várja a kisebbeket. A könyvtár gyermekrészlege egy mesetablettel bővült, amin bármelyik gyermek nézheti és közben hallgathatja a Móra kiadó gondozásában megjelent digitalizált mesekönyveket. 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget