Ma 2018. 11. 13, kedd, Szilvia napja van.

Ilyen szelfijátékot még nem láttál: fotózkodj szolnoki kukásautóval!

2017.03.29 13:07. - Kovács Janka

JEGYZET | Mióta létezik a szelfi, azóta nincs olyan dolog, amivel ne lehetne fényképezkedni. Az NHSZ elindította a város legelképesztőbb játékát, amiben kukásautóval kell szelfizni.


Vegyünk egy átlagos szerdai reggelt valamelyik panelrengetegben. Felkelünk hat harminckor, felöltözünk, elkortyoljuk a kávénkat, még elmosogatjuk a mosogatóban lévő néhány tányért, majd elindulunk dolgozni, kocsival. 

Csakhogy hónap eleje van, és hamarosan lejár a parkolóbérletünk. Mit csinál ilyenkor egy igazán kreatív átlagember, akiben tombol a versenyszellem? Hát szelfizik egy kukásautóval! 

 

Merthogy az NHSZ briliánsan kieszelt játékában azért lehet kukásautóval szelfizni, és a fotót a szervezet Facebook oldalára feltölteni, mert valamelyik induló nyerhet egy havi parkolóbérletet.

 

Viszont ez a játék kérdéseket vet fel bennem, de lehet, másban is.

1.) Megéri az a pár ezer forint, hogy totál hülyét csináljunk magunkból, mikor sprintelünk egy kukásautó után, hogy vajon mikor áll már meg egy szelfire?

2.) Van a sofőrnek annyi ideje, hogy kivárja a pózolós, csücsörítős képek elkészítését? Mert lehet, hogy nem sikerül az első, és még húsz másikat érdemes készíteni, amiből lehet választani...

3.) A legtöbb ember nem megy a kukásautó közelébe, mert büdös, koszos. Miért kell egy játékban arra "kényszeríteni" az embereket, hogy gusztusukat félretéve szelfizzenek egy KUKÁSAUTÓVAL?

4.) Miért pont ezzel kell szelfizni? A játékon kívül milyen célt szolgál az, ha egy ilyen képet feltöltünk az NHSZ oldalára? Nem lehetett volna úgy kiírni a játékot, hogy éppen kidobjuk a használt zsepinket, vagy a kutyánk után összeszedjük a szart, esetleg egy zsák üres üveggel meglátogatjuk a szelektív hulladékgyűjtőket? 

 

Úgy tűnik, az értelmetlen szelfizésnek se most lesz vége.

 

U.i.: Próbáltam volna olyan olyan képet keresni illusztrációnak, amin kukásautóval szelfiznek, de vagy a világháló fogott ki rajtam, vagy még senkinek sem jutott eszébe ilyet csinálni. A nyitóoldalit itt találtam, azonban ez se teljesen kifejező.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget