Ma 2018. 2. 24, szombat, Mátyás napja van.

Ilyen szelfijátékot még nem láttál: fotózkodj szolnoki kukásautóval!

2017.03.29 13:07. - Kovács Janka

JEGYZET | Mióta létezik a szelfi, azóta nincs olyan dolog, amivel ne lehetne fényképezkedni. Az NHSZ elindította a város legelképesztőbb játékát, amiben kukásautóval kell szelfizni.


Vegyünk egy átlagos szerdai reggelt valamelyik panelrengetegben. Felkelünk hat harminckor, felöltözünk, elkortyoljuk a kávénkat, még elmosogatjuk a mosogatóban lévő néhány tányért, majd elindulunk dolgozni, kocsival. 

Csakhogy hónap eleje van, és hamarosan lejár a parkolóbérletünk. Mit csinál ilyenkor egy igazán kreatív átlagember, akiben tombol a versenyszellem? Hát szelfizik egy kukásautóval! 

 

Merthogy az NHSZ briliánsan kieszelt játékában azért lehet kukásautóval szelfizni, és a fotót a szervezet Facebook oldalára feltölteni, mert valamelyik induló nyerhet egy havi parkolóbérletet.

 

Viszont ez a játék kérdéseket vet fel bennem, de lehet, másban is.

1.) Megéri az a pár ezer forint, hogy totál hülyét csináljunk magunkból, mikor sprintelünk egy kukásautó után, hogy vajon mikor áll már meg egy szelfire?

2.) Van a sofőrnek annyi ideje, hogy kivárja a pózolós, csücsörítős képek elkészítését? Mert lehet, hogy nem sikerül az első, és még húsz másikat érdemes készíteni, amiből lehet választani...

3.) A legtöbb ember nem megy a kukásautó közelébe, mert büdös, koszos. Miért kell egy játékban arra "kényszeríteni" az embereket, hogy gusztusukat félretéve szelfizzenek egy KUKÁSAUTÓVAL?

4.) Miért pont ezzel kell szelfizni? A játékon kívül milyen célt szolgál az, ha egy ilyen képet feltöltünk az NHSZ oldalára? Nem lehetett volna úgy kiírni a játékot, hogy éppen kidobjuk a használt zsepinket, vagy a kutyánk után összeszedjük a szart, esetleg egy zsák üres üveggel meglátogatjuk a szelektív hulladékgyűjtőket? 

 

Úgy tűnik, az értelmetlen szelfizésnek se most lesz vége.

 

U.i.: Próbáltam volna olyan olyan képet keresni illusztrációnak, amin kukásautóval szelfiznek, de vagy a világháló fogott ki rajtam, vagy még senkinek sem jutott eszébe ilyet csinálni. A nyitóoldalit itt találtam, azonban ez se teljesen kifejező.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.02.21. 7.szám
Presztízs magazin 2017. IV. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget