Ma 2020. 10. 27, kedd, Szabina napja van.

Tavaszi Ford Focus és Fiesta szerviz időszakról

2017.04.05 13:56. - Kovács Janka

Elérkezett a tavasz, és ezzel egy időben megérkeztek a szokásos tavaszi munkálatok. Na meg a tavaszi autószerviz időszaka is beköszöntött.


Vajon hová érdemes elvinni 5 évnél idősebb Ford Focus és Fiesta gépjárműveinket. Ezek a modellek összességében nagyon hálás autók lehetnek, azonban ehhez arra is szükség van, hogy rendszeresen karbantartsuk őket. A döntéshez engedd meg, hogy segítségedre legyünk.

Szerviz vagy műhely?

A tavaszi karbantartási feladatokhoz és egyéb problémák orvoslásához a legjobb, ha szakszervizhez fordulunk. A biztosított minőség, a garancia és a hozzáértés komoly érv, ráadásul a legtöbb ilyen cég korrekt módon megszabott fix árakkal dolgozik, így ügyfeleik számára előre kiszámíthatóak az anyagi elvárások.

Az egyéb autószerelő műhelyek esetén ugyanakkor fennáll a kockázata annak, hogy kétes forrásból származó alkatrészekkel dolgoznak, illetve a garancia terén is óvatosságra intünk mindenkit.

Ha valóban meg akarjuk az autóink megbízhatóságát őrizni, gondoskodnunk kell arról, hogy szakértő kezek közé kerüljenek. Ebből a célból igazán hasznos segítségünkre lehet a Ford Motocraft 5+ program által ajánlott megoldáscsomag.

Motorcraft 5+ szerviz program

A Ford Szabó Hivatalos Ford szervizében a Motorcraft 5+ Szerviz Program ajánlatai az idősebb Ford gépjárművekre kínálnak megoldást.

A program előnye, hogy a javítás minden területén megoldásokat tud nyújtani átlátható árazással, elkerülve az esetlegesen nem várt extra kiadásokat. Az apróbb szervizelésektől a komplex javításokig kész, konkrét ajánlatokat kínálnak. A hosszabb időt igénybe vevő szervizelések idejére pedig akár díjmentes csereautót is tudnak biztosítani a Ford Szabónál, így kényelmesen kivitelezhető az egész szervizfolyamat.

A márkaszervizben a Ford által képzett szakemberek várják, akik tisztában vannak az egyes modellek gyengeségeivel és a hibalehetőségekkel egyaránt.

A Motorcraft 5+ esetében ugyanakkor a kényelmünket szolgálja az is, hogy az egyes szervízszolgáltatásokat akár otthon a számítógép előtt ülve is megrendelhetjük a webshop segítségével, így elkerülhető a várakozási idő, és az autó megérkezésekor a szerelők felkészülten várhatják a járművet.

Drága az autószerviz?

Mielőtt ezt eldöntjük, mérlegeljük azt is miért fizetünk. Egy felületes az aktuális problémát ugyan megoldó szerviz bizonyára olcsó megoldás, de nem garantálja azt, hogy egy hónap múlva is problémamentesen tudjuk majd használni járművünket.

Egy komplett szervizmunka esetén azonban biztosak lehetünk abban, hogy a nem várt eseményektől eltekintve, az autónk biztos társunk lesz az utazások során.

Mi a teendő?

Néhány lépésből megvagyunk.

1.       Látogassunk el a Ford Szabó webáruházába

2.       Válasszunk egy számunkra megfelelő szolgáltatást.

3.       Igényeljünk díjmentes szerviz csereautó a hosszabb időt igénybe vevő szervizfolyamatokra

4.       Élvezzük a Ford márkaszerviz által nyújtott előnyöket.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.21 (41. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget