Ma 2018. 5. 27, , Hella napja van.

Fejszével támadt a rendőrökre a férfi

2017.04.13 09:27. - Kovács Janka

A férfi fejszével hadonászva követelte a rendőröktől, hogy fejezzék be az intézkedést a rokonával szemben.

Hirdetés

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomozást indított egy 50 éves kunszentmártoni férfival szemben.
 
Az ittas állapotban levő férfi 2017. március 24-én 17 óra körüli időben kunszentmártoni otthonában tartózkodott, amikor észlelte, hogy az utcán a rokonával szemben rendőrök intézkednek. A gyanúsított nem habozott, rögtön a rokon segítségére sietett. Magához vett egy nagyfejszét és gyors léptekkel megindult a rendőrök felé. A favágó eszközt a feje fölé emelve követelte rokona elengedését, miközben megöléssel fenyegette a rendőröket. A rendőrök felszólították, hogy tegye le a fejszét és ne akadályozza az intézkedést.
 
A férfi azonban nem hagyott fel fenyegető magatartásával és a fejszével hadonászva tovább közelített. Amikor a támadó mintegy három méter közelségbe ért, a rendőrök csőre töltötték szolgálati fegyverüket. A terhelt ezt látva meghátrált és felhagyva a közvetlen támadással visszament az udvarára. Azonban még ekkor sem higgadt le, mert itt elővett egy sarokcsiszolót, amellyel élezni kezdte a fejszét, miközben azzal fenyegetőzött, hogy aki bemegy az udvarára, annak levágja a fejét. 
 
A dühöngő férfit végül a helyszínre érkező kommandósok fogták el. A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség a férfit a mai napon felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettének vádjával a Kunszentmártoni Járásbíróság elé állítja - közölte Dr. Varga Árpád főügyész.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.05.09. 18.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget