Ma 2018. 5. 27, , Hella napja van.

Besenyszögi dartsos szerezte meg az ötödik helyet a nemzetközi versenyen

2017.04.18 14:28. - Kovács Janka

Miklós József a hétvégén Belgiumban próbálta ki magát nemzetközi dartsversenyen. 


Miklós József kitartásáról korábban már itt írtunk. Ő az a dartsos, aki egy baleset közben kerekesszékbe kényszerült, és kitartóan jár hazai versenyekre. A sok munka és gyakorlás eredményeként ötödik helyet érte el a Belgiumban megrendezett nemzetközi versenyen. Azonban a Baglyok DC másik két tagja is indult: Polgár Péter a 129. helyen, míg, Nagy Tibor szintén a 129. helyen fejezte be a versenynapot. 


Polgár Péter az első meccsén Ross Montgomery ellen eljátszott, aki 2. helyen fejezte be a versenyt. Polgár ellene dobott egy 180- at és csinált egy 129 es kiszállót.
 
A második játéknapon Miklós József az 5. helyen fejezte be a versenyt, Polgár Péter a 129. helyen, míg Nagy Tibor a 65. helyen végzett.
 
Miklós József, végig azonos, vagy magasabb szinten játszott a mezőnynél, óriási kiszálló háború fémjelezte a versenynapjait. A verseny befejeztével kapott egy ígéretet, hogy lobbizni fognak neki egy Wild Card (szabadkártya) helyért a Winmau Darts Mastersre, ahol a WDDA játékosokkal, tehát sérültekkel versenyezne - közölte a Baglyok DC csapata lapunkkal.

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.05.09. 18.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget