Ma 2018. 6. 19, kedd, Gyárfás napja van.

Kiverte a pingpongozó haragosa fogát

2017.04.25 15:00. - Kovács Janka

A Szolnoki Járásbíróság 140.000Ft pénzbüntetésre ítélte azt a 67 éves férfit, aki egy törökszentmiklósi sörözőben kiverte haragosa fogát. 


A két férfi haragos viszonyban volt egymással, ezzel magyarázható, hogy 2015. március 5-én 13 óra 20 perc körüli időben a törökszentmiklósi sörözőben összeszólalkoztak. A vádlott előbb hangosan szidalmazta haragosát, aki az italboltban felállított pingpongasztalnál pingpongozott, majd amikor a férfi éppen a leesett labdáért hajolt le, egy alkalommal, jobb kezével, ököllel szájon ütötte.
 
Az ütés következtében a bántalmazott férfi 8 napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, és elvesztette szemfogát. A bíróság az ügyben beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján arra a megállapításra jutott, hogy egy fog elvesztése, tekintettel a sértett ínysorvadás folytán bekövetkezett nagyfokú foghiányára, a rágóképesség csökkenésével nem jár, így maradandó fogyatékosság kialakulásával nem kell számolni. A bántalmazó férfit ezért az általa okozott 8 napon belül gyógyuló sérülések, és garázda, másokban félelmet, vagy megbotránkozást keltő, erőszakos magatartása miatt mondta ki bűnösnek.
 
 
- közölte a Szolnoki Járásbíróság. 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.06.13. 23.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget