Ma 2018. 6. 24, , Iván napja van.

Meglepő dolgokra is költenek a személyi kölcsönből

2017.04.28 10:41. - Kovács Janka

A személyi kölcsönt sokan elég extrém dolgokra is felhasználják, hiszen ma már nem ritka az sem, hogy egy extrém sport túrát vagy egy extra lakásfelújítást terveznek az ügyfelek. Sok esetben egy-egy különleges nászút kerül finanszírozásra a felvett hitelből.


Milyen feltételekkel igényelhetünk személyi kölcsönt?

Az oney.hu által kínált kölcsönök hatalmas előnye, hogy az ügyintézést akár egy bevásárlás alkalmával az AUCHAN áruházakban is megejthetjük. A forint alapú kölcsön, teljesen árfolyam kockázatoktól mentes forint kölcsön, amely most 8,9% THM mellett igényelhető rendkívül gyors ügyintézési határidővel. Mindenféle rejtett díj és költség nélkül juthatunk hozzá a biztonságos fix törlesztőrészlettel rendelkező hitelhez. A visszafizetésre 12-84 hónapig terjedő időszak áll rendelkezésünkre, amelyre természetesen hitelfedezeti biztosítást is köthetünk.

Mire vehetünk fel kölcsönt?

Személyi kölcsönt ma - mint említettük - teljesen extrém dolgokra is felvehetünk, hiszen szabadon felhasználható. Ez lehet egy izgalmas rafting túra, egy elképesztő LasVegas-i utazás vagy esküvő, de akár a Bahamákra is elvihetjük szeretteinket az összegből.

Csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy éppen mire költenénk a hitelt. A kölcsönből ezen felül felújíthatjuk otthonunkat úgy, hogy inspiráló és stílusos legyen. Kellemes és visszafogott színárnyalatokat választva, különleges alapanyagok felhasználásával, lakberendező segítségével és pár extra berendezési tárgy kiválasztásával akár olyan szintre is emelhetjük otthonunk kényelmét, hogy ingatlan értékesítés esetén egymás kezébe adják a kilincset az érdeklődők.

Egy felújított otthont sokkal magasabb irányáron lehet értékesíteni, mint egy olyan otthont, amihez évekig hozzá sem nyúltak és minden berendezési és felszerelési tárgy teljesen elavult.  Az álomesküvők sokaságát szervezik meg Las Vegasban, így akik évek óta erről álmodoznak, megvalósíthatják a személyi kölcsön segítségével. Hangulatos kis kápolnában vagy kerti pavilonban is megtarthatjuk, a nagy napot ahová limuzinnal szállítják a házasulandókat. A helyszínre természetesen a szűkebb családi kört is meghívhatjuk, akikkel a ceremónia után akár egy kalandos kaszinó túrát is tehetünk.

A kölcsön felvétele nagyon egyszerű

A személyi kölcsön akár telefonon vagy interneten keresztül is igényelhető mindenféle rejtett költségek nélkül. A pénzintézetek többsége ma már nem teszi kötelezővé a számlanyitást sem. A szükséges dokumentumokat azonban minden esetben be kell mutatni és a jövedelem igazolást is el fogják kérni az ügyintézők. Vállalkozók esetében a NAV által kiállított igazolásra van szükség, alkalmazottaknál pedig a munkaadótól kell beszerezni a hivatalos dokumentumot. A kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető kölcsönöknek hatalmas előnye, hogy nem kell órákat ülni a bankban, hiszen minden előkészíthető az internetes felületen keresztül vagy akár a telefon segítségével.

A szükséges dokumentumok bemutatása után már csak egy teendő van, meg kell várni a hitel elbírálását, amelynek ideje bankonként teljesen változó. Az oney.hu oldalán még kalkulátort is találhatunk, amely tényleg segít az előzetes kalkulációban. A kalkulátor megmutatja, hogy mekkora jövedelemre mekkora hitelt lehet felvenni. Egy viszont biztos! Mivel szabadon felhasználható a kölcsön, így nem kell a bank felé elszámolnunk azzal, hogy mire költjük az összeget. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.06.20. 24.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget