Ma 2018. 4. 26, csütörtök, Ervin napja van.

Irány Las Vegas! Avagy egészen meglepő dolgokra is költenek a szabadon felhasználható személyi kölcsönökből

2017.05.05 13:40. - Kovács Janka

Habár a biztonság és a kiszámíthatóság első számú igényeink közé tartozik, a 21. században nem élhetünk izgalmas élmények nélkül. Ennek megfelelően a szabadon felhasználható személyi kölcsönök sok esetben rendkívül különleges “pályát” futnak be: felhasználásuk gyakran egy extrém sport túra vagy egy egzotikus nászút keretében teljesül. 


A felhasználás módja egyébként valószínűleg a hitelösszegek változatossága miatt is színes skálán mozog: a legjobb pénzintézetektől már 300 000 Ft-ot igényelhetünk személyi kölcsön keretében, és akár 6 millióig is nyújtózkodhatunk.

Végtelen a fantáziánk, ami az élményeket illeti

Ismernek olyan esetet, mely során az összeget végül a hollywoodi celebek körében népszerű Las Vegas-i menyegzőre fordították. A Bahamák, az afrikai partok vagy a távol-keleti országok felfedezése ehhez képest akár kissé unalmasnak is hathat.

A különlegesebbnél különlegesebb élmények sora gyakorlatilag végtelen: limuzinos leánybúcsúk, hőlégballonos születésnapok, és ne hagyjuk ki a sorból a gyerek unszolására beszerzett, több százezerre rúgó játékkonzolokat sem. Sokan a súlyvesztés oltárán áldoznak a legújabb fogyasztógépek vagy testépítő eszközök beszerzésével.

Milyen feltételekkel igényelhetünk személyi kölcsönt?

Ha megszületett az elhatározás, a legegyszerűbb, ha az online tájékozódás mezejére lépünk. Remek hitelfeltételekről számol be például az oney.hu: ezek közül a leginkább kényelmet és a futamidő végéig fix törlesztőrészletet érdemes kiemelni. Kényelmes, mert az ügyintézést akár egy bevásárlás alkalmával, az AUCHAN áruházakban is megejthetjük. Az ügyintézést továbbá az is megkönnyíti, hogy sem számlanyitásra, sem kezes bevonására nincs szükség. A pénzintézet a jövedelem közvetlen átutalását sem követeli meg.

A biztonságérzet pedig kétszeresen is adott, hiszen egyrészt a futamidő végéig fix törlesztőrészlet áll rendelkezésre, a személyi kölcsön maga pedig forint alapú. Így az árfolyamkockázat kizárható. Hitelösszegtől függően akár már 8,9% THM-től igénybe vehetjük, bevételeinket mérlegelve pedig 12 és 84 hónap között futamidő mellett dönthetünk.

Az oney.hu oldalán egyébként praktikus kalkulátort is találhatunk, amely segít igényeink és valós lehetőségeink összehangolásában.

Hogyan folyik egy hitelfelvétel?

A személyi kölcsön akár telefonon vagy interneten keresztül is igényelhető, rejtett költségek nélkül. Arra viszont számítanunk kell, hogy a szükséges dokumentumokat (többek között: utolsó havi lakossági folyószámlakivonat, 2 hónapnál nem régebbi közüzemi számla, egy hónapnál nem régebbi munkáltatói igazolás), valamint a jövedelemigazolást mindenképp be kell majd mutatnunk. Mégis, a kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető kölcsönök hatalmas előnye, hogy “nem kell órákat ülni a bankban”, hiszen gyakorlatilag minden előkészíthető az internetes felületen keresztül.

A szükséges dokumentumok bemutatása után már csak egy teendőnk maradt: megvárni a hitel elbírálását, mely az Oney esetében gyorsan, akár egy munkanap alatt is megtörténik. Mivel a kölcsön szabadon felhasználható, a bank felé nem kell elszámolnunk azzal, hogy mire költjük az összeget. Így a párizsi leánykéréssel, vagy az extrém raftingtúrával kapcsolatos terveinket csak azokkal kell megosztanunk, akikkel valóban szeretnénk.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.04.25. 16.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget