Ma 2018. 6. 24, , Iván napja van.

Horgászverseny, kerékpártúra, vetélkedő a Tisza-tó Napjain

2017.05.08 15:10. - Kovács Janka

A Tisza-tó Napja rendezvénysorozaton május 10-től egészen május 30-ig várják a látogatókat a tóhoz kapcsolódó programokkal.

Hirdetés

Már 2008 óta rendezi meg a Tisza-tó Fejlesztési Tanács a Tisza-tó Napja rendezvénysorozatot, amivel a tavat szeretnék népszerűsíteni és megismertetni minél több látogatóval.

 
Május 11-én Tisza-tavi horgászversenyre várják az érdeklőket Tiszafüredre, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. telephelyére. A horgászversenyre főként gyerekeket és amatőröket várják. Újdonság, hogy online is megvásárolhatók a tisza-tavi horgászjegyek.
 
Május 12-én, pénteken a III. Rendőr-Tisza-tavi Triatlont rendezi meg a rendőrség, ahol sárkányhajózás, lábtenisz és főzés is szerepel a programok között.
 
Május 13-án, szombaton VIP Kerékpártúrára várják a bicikli szerelmeseit, hogy közösen tegyék meg a 60 km-es túrát Tiszadorogmától Kisköréig.
 
Május 15-én, hétfőn "Tisza-tavi Ki Mit Tud?" vetélkedő döntője lesz Kiskörén a Hortobágyi Nemzeti Park rendezésében. A gyerekeknek szóló versenyre egyre többen jelentkeznek, és már több száz kilométerről is vannak iskolás csapatok, akik játékos formában ismerték meg a tavat. 
 
Május 16-án, kedden Rendőrségi és lakossági futást rendez a rendőrség, amin minden évben gyerekek is részt vesznek. A tókerülő futás a kicsiknek természetesen váltófutásként valósul meg.
 
Május 30-án Tisza-tavi turisztikai konferencia és szakmai műhelymunka várja az érdeklődőket, Kiskörén, a Művelődési Házban. A meghívott vendégek számára konferencia és műhelymunka lesz a program, de bárki meglátogathatja a rendezvényt, hiszen környezettudatos ékszertervezés, újrahasznosított termékekből divatbemutató és kiállítás is színesíti a programot. 
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.06.20. 24.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget