Ma 2020. 7. 12, , Izabella napja van.

Négy Városmarketing gyémánt díjat kapott Szolnok

2017.06.09 12:55. - Kovács Janka

A pályázat zsűrije úgy vélte, Szolnok Város marketingeszközeivel méltán megérdemli az elismerést. 


A Városmarketing Díjra adott be pályázatot és a marketing-kommunikációs díjat nyerte el Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városmarketing és Turisztikai Osztálya. Az elismerést a Szolnok a Tisza Fővárosa című könyv, a Pont Szolnok, Pont Szállás, Pont Fesztivál kiadványok, a SzolnokApp mobilapplikáció és a Tiszai mesevirágok című mesekönyv miatt ítélte oda a szakmai zsűri a városnak.
 

- Igazán örülünk ennek a díjnak, és reméljük, ezzel közelebb kerültünk a célunkhoz, ahhoz, hogy Szolnokot a turisztikai célpont közé emelhessük. A nyári időszakban már el lehet nálunk tölteni egy hosszú hétvégét. Legelőször is szeretnénk ezt elérni az év minden hónapjában - fogalmazott Szalay Ferenc polgármester.Hozzátette, bárkinek, bármilyen ötlete van a város marktingjének fellendítésében, az keresse őket többet közt a díjazott SzolnokApp applikáción keresztül is.
 
 

 A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismerte el a Városmarketing gyémánt díjjal, és ezzel a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.

 

Hat kategóriában lehetett pályázni 2016. január 1. és 2017. február 28. között. A Városmarketing Díj célja, hogy a városok fejlesszék a marketingtevékenységüket, elismerjék az ötletes marketing-megoldásokat, és nem utolsó sorban elősegítse a többi város közti kommunikációt, kapcsolatépítést és tapasztalatcserét. 
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget