Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Kukoricásban találták meg a szolnoki idős férfit

2017.06.30 10:35. - Kovács Janka

Órákon keresztül keresték a férfit, aki egy szolnoki egészségügyi intézményből tűnt el.


Az egyik szolnoki egészségügyi intézményből eltűnt férfi keresését kezdték meg a rendőrök 2017. június 29-én 22 óra 15 perckor. Az intézmény egyik orvosa kért segítséget a rendőrségtől, mert egy kórházi ápolást igénylő, idős férfi engedély nélkül elhagyta az épületet, hollétéről nem volt információjuk.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ egyik ügyeletesének, majd a hozzátartozóknak sikerült mobiltelefonon elérniük az idős férfit, aki tartózkodási helyéről nem tudott pontos információt közölni. A rendőrök az eltűnt által adott részinformációk alapján behatárolták azt a területet, amelyen tartózkodhat, így a kutatócsoport tagjai Szolnok külterületén, egy szántóföldön kezdték meg az éjszakai keresést. A rendőrök az egyik gépjárművön bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, hogy a sötétben ezzel segítsék a bajbajutott tájékozódását.  Az ügyletes tiszt - aki telefonon összeköttetésben volt az idős férfivel - hallotta a sziréna hangját, így bizonyossá vált, hogy nincs messze a segítség.
 
A járőr a kukoricáshoz érve gyalogosan folytatta útját, és többszöri hangos kiáltására végre válasz érkezett. A rendőr 2017. június 30-án 2 óra 5 perckor a föld úttól tíz méterre megtalálta a kukoricatáblában földön ülő, kimerült férfit. Azonnal beültette a szolgálati gépkocsiba, majd átadta a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.   
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget