Ma 2018. 6. 24, , Iván napja van.

Könnyen kezelhető mobil applikációk

2017.07.25 09:22. - Kovács Janka

A mobil applikáció fejlesztése nemcsak az egyszerűséget, de a papírmentesítést is kitűzte céljául. Sokkal egyszerűbb és környezetkímélőbb megoldás valósulhat meg hosszú távon, helytakarékos és könnyen áttekinthető modern formát biztosítanak az adatoknak. 


 

(Hirdetés)

 

A hostelek számára létrehozott digitális vendégkönyv mobil-applikáció is szintén ezt a célt szolgálja. A tárolt adatoknak köszönhetően a vendéglista könnyedén visszakereshető, további online marketing tevékenységhez segíthet hozzá az adatbázisgyűjtés, valamint egyetlen gombnyomással megtörténhet akár az IFA bevallása is. A White Elephant-nál előre megtervezett design alapján dolgoznak, az applikációk komplett elkészítését vállalják a szakemberek. Az alkalmazások megfelelően átgondolt koncepció alapján készülnek, az elfogadott design és prototípus alapján olyan egyedi oldalakat hoznak létre, amelyek keresőoptimalizált-barát módon készülnek, valamint a könnyen kezelhetőség miatt a feltöltő háttérfelülete könnyedén kezelhető és egyszerűen áttekinthető.
 

A White Elephant mindenkor az egyedi igényekhez igazodik és így tervezi meg többek között azon weboldalakat, applikációkat vagy prospektusokat, amelyekkel Önnek a későbbiekben könnyedén lesz lehetősége növelni bevételét, így ezzel külön felhívhatja a figyelmet és emlékezetessé teheti saját cégének profilját. Éppen ezért fontos megemlíteni, hogy több minden múlhat bizonyos lépéseken. Különféle hangnemben és stílusban képesek a szövegírók mindazt közvetíteni, amit az ügyfelek egy adott témában kívánnak megjeleníteni akár angol nyelven is. Ugyanez igaz a design-ra és annak a tervezésére is.  Rengeteg újabb lehetőséget vet fel, ha egy olyan embert tudunk elérni, akiről már tudjuk, hogy ismer minket és megnézte a honlapot, vagy akár reklámanyagot vagy alkalmazást. Ugyanez jellemzi, hogy egy jól összerakott szórólap vagy brossúra oda vonzza a szemet, ahová mi szánjuk, azt a mondatot emeli ki az olvasó számára, amit kiemelni, vagy jobban nyomatékosítani szeretnénk.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.06.20. 24.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget