Ma 2019. 3. 19, kedd, József napja van.

Mindennapok meglepetései

2017.07.25 09:16. - Kovács Janka

A vasárnapi és az ünnepi ebédek mindig különlegesek egy család vagy baráti társaság körében, így nem mindegy, hogy milyen teríték kerül az asztalra, ha vendégeket várunk. 


(Hirdetés)

 

Ha viszont egy mindennapi ebédről, vagy vendégváró vacsoráról van szó, kevésbé alkalmi szettet is választhatunk. Az asztalterítés fontos része a vendégvárásnak, a szép és az alkalomhoz illő terítés jelzi a vendégek számára, hogy sokat jelentenek a vendéglátó személynek, jellemzi a terítéket készítő fantáziáját, ízlését, eredetiségét, sőt tanúságot tesz arról is, hogy ki mennyire ismeri az alapszabályokat a protokoll ezen területén, de azt is, hogy az illendő sablonokon túl miként varázsolja teljesen megismételhetetlenné a vacsorát vagy ebédet. Mindez a legegyszerűbb, leghétköznapibb családi ebédeknél is szükséges.
 

Szerencsére az igényesség egyre jobban divattá vált ezen a területen. Egy ízléses díszítéskor mindenkor érdemes törekedni a harmóniára, az eleganciára és a kiegyensúlyozottság megteremtésére is. Ehhez a GreenGate Everyday kollekciója lehet a legmegfelelőbb megoldás: kifinomult és letisztult formavilággal bír. Az Alice kollekció darabjai is a mindennapi használatot helyezik előtérbe, amelyek akár több színben is elérhetőek. A nyári hangulatot idézik ugyanakkor a világos pasztell színek, mint a pale pink, pale green valamint a pale yellow. Az őszi-téli időszakot alapvetően a sötétebb árnyalatok határozzák meg, mint a dark blue, warm grey és a red színek. Az étkezőasztalon nem csak azok a darabok mutatnak jól, amelyek nagyon hasonlítanak, hanem azok is, amiket eddig még nem kombináltunk egymással. Minél többféle variációt vegyítünk, annál színesebb és változatosabb palettát kapunk. Ha kerámiát választunk, egy látványos és nem utolsó sorban egyedi hatást érhetünk el, mint a többi porcelán, vagy üveg kiegészítővel. A különböző termékeket egymással is variálhatjuk: az Alice dark blue kollekció remek kiegészítésként szolgál az Amanda indigo vagy a Felur blue termékeihez. A GreenGate virágos hangulatot idéző termékeivel remekül párosíthatjuk az Alice pale pink termékeit. Nyugodtan variáljunk a színekkel és formákkal, így még izgalmasabb végeredményt kapunk! Az Alice pale yellow – a világosabb sárga színek a 2017 tavasz-nyári kollekciójának újdonságaként jelent meg, melyek a friss üde tavaszt és nyári hangulatot kölcsönzik számunkra és vendégeink számára egyaránt. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget