Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Szakértelem és minőség egy helyen

2017.08.24 16:13. - Kovács Janka

Délnyugat-Magyarországon immár megvalósult az olyan diszkrét magán-egészségügyi szolgáltatás, amely magasan képzett kollegákkal működik együtt. 


(Hirdetés)

Pécs adott helyet a magánklinikának, amely 2011 óta működik megbízhatóan. Egyedülálló lehetőséget biztosít a betegek ellátására, a városban a legmodernebb üveg- és betonszerkezet ad helyet a kezeléseknek. Korszerű, a legmodernebb technológiával ellátott laboratórium, a tágas parkoló, a kényelmes várótermek szolgálják ki az páciensek igényeit. A kollegák kellő tapasztalattal és szakértelemmel a hátuk mögött látják el az odaérkező betegeket. Elkötelezték magukat az mellett, hogy ésszerű áron, a legjobb minőséget nyújtsák. A legmodernebb orvosi technológiai kutatás keretén belül több, mint ötven orvos és vezető orvos-szakértő dolgozik együtt, akiknek fontos, hogy a páciensek a legmegfelelőbb kezelésben részesüljenek. Egyágyas, kétágyas, fogászati műtéti szoba, járóbeteg-osztály működik a klinikán.

Az odalátogató betegek garantáltan nem fognak csalódni, hiszen a fogászati rendelőket a legmodernebb technikával látták el, többek között panoráma röntgengép is megtalálható, amelynek segítségével még inkább minőségi vizsgálatok végezhetőek. Sebészeti, illetve a fogorvosi osztállyal együttműködve általános érzéstelenítés biztosítja a betegek ellátását. Fém kerámia koronák, hidak, Inlay (arany, aranykerámia, polyglass), cirkonium funérok 14 elemig, Arany-teleszkópos munkák találhatóak meg. A legmodernebb technikával a fogtechnikai laboratóriumunkban szinte minden szükséges munkafolyamat megvalósításra kerül. CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és emelőkarok 70-szeres számítógépes nagyító mikroszkóppal kezelések valósulnak meg. Az orvosok és kollegák mind-mind magasan képzett szakemberekből és fogtechnikusokból állnak, akik azt a célt tartják szem előtt, hogy a lehető legmegfelelőbb ellátást biztosítsák, így a páciensek elégedetten távozhatnak. Ezért versenyképes árak mellett garantálják a teljes minőségellenőrzést minden munkafolyamatban.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget