Ma 2018. 6. 22, péntek, Paulina napja van.

Drogdílert fogtak el Szolnokon

2017.09.12 13:48. - Kovács Janka

VIDEÓVAL | Házkutatást tartott a rendőrség egy szolnoki családi házban, ahol újfajta pszichoaktív szert találtak. Emellett ellenőriztek egy autót, amelyben szintén újsfajta pszichoaktív anyag volt.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjai 2017. szeptember 6-án 14 órakor Szolnok belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és az abban utazókat. A jármű átvizsgálásakor előkerült két gyorszáras –egyenként 100 grammos - tasak, benne különböző kábítószergyanús anyagokkal. A rendőrök J. László szolnoki lakost elfogták és előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – az elsődleges szakértői vélemények alapján - új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
 
 
Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai még ugyanezen a napon házkutatást tartottak egy szolnoki családi házban, ahol több kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök lefoglaltak több mint kétszáz darab zöld színű kapszulát, három darab zöld színű, ismeretlen növényi gumót, fehér kristályos anyagot és több százezer forintnyi készpénzt. A nyomozók megállapították, hogy a házban lakó T. János új pszichoaktív anyagot értékesített Szolnok város területén. A rendőrök elfogták és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves férfit.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőr-főkapitányság
 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.06.20. 24.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget