Ma 2021. 1. 27, szerda, Angelika napja van.

Gyermekek rajzaiból nyílt kiállítás a Szent Tamás Óvodában

2017.09.19 18:24. - Kovács Janka

Második alkalommal csatlakozott az Ars Sacra , nemzetközi, kulturális fesztiválhoz a Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda Intézményegysége.

Hirdetés

- A felhívásban ajánlott, Szent László évhez kapcsolódóan rendeztük meg gyermekeink rajzaiból, alkotásaiból álló kiállításunkat - mondta Szkiba Tiborné, az óvoda igazgatónője, majd hozzátette, a látogatók többek között megtekinthetik Szent Lászlót a trónján, Szent László istállóját, lovait, palotájának részleteit.
- Célunk, csatlakozva az Ars Sacra fesztivál céljához, a remény jeleinek felmutatása, a szépség, jóság, igazság keresése a gyermekek alkotásain keresztül - mondta.
 
A kedden 10:00-kor kezdődő ünnepélyes megnyitón részt vett többek között az Önkormányzat képviseletében Szabó István alpolgármester úr, az Oktatási, kulturális és Sport Osztály képviseletében Török Lajos, a szociális és integrációs Osztály képviseletében Juhászné Csigri Dóra, a 8. számú választókerületből Molnár Iván képviselő, Kozák Ferenc, a Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, az óvoda partnerei: Szent Tamás Általános Iskola igazgatónője, Oláhné Kanyó Andrea, lelki igazgatója Szkiba Tibor, a Családok Átmeneti Otthona igazgatónője Sándorné Pólik Róza, 3. sz Gondozási Központ képviselői. A kiállítást Munkácsiné Danyi Zsuzsanna, a Szolnok TV kulturális szerkesztője nyitotta meg. 
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget