Ma 2018. 11. 15, csütörtök, Albert, Lipót napja van.

Amit nem tudott a Mesterbalzsamról

2017.10.02 08:50. - Kovács Janka

Hallott már a Mesterbalzsam értékes hatóanyagiról? Ízületi panaszokkal küzd időváltozás alkalmával? Folyamatosan fáj a keze a számítógép használattól? Esetleg a súlyfelesleg okozta térdfájásra keresi az ideális megoldást? A természet patikája már számtalanszor bebizonyította, hogy remek választásnak bizonyul a fájdalomcsillapítás terén. Az ízületeket érintő panaszok már csak azért is odafigyelést igényelnek, mert egy idő után krónikussá válhatnak, ami akár a mozgás szabadságára is rányomhatja a bélyegét. 


De mégis milyen módszert válasszunk annak érdekében, hogy a fájdalomnak mellékhatások nélkül mondhassunk búcsút? A Hillvital.hu szakemberei azt javasolják, hogy érdemes egy próbát tenni a Mesterbalzsam használatával, mely az esetek többségében kiválóan alkalmazható.

 

Mellékhatások nélkül, természetesen

Ha lecsap a fájdalom, akkor természetes, hogy mihamarabb búcsút szeretnénk mondani neki. Legtöbben a gyógyszertárakban kapható fájdalomcsillapítók mellett szoktuk letenni a voksot, amelyek ugyan néhány perc alatt enyhülést hozhatnak, de sajnos hosszú távon biztosan nem alkalmazhatóak.

Az egészség megőrzésének és a fájdalommentességnek a jegyében érdemes olyan már bevált készítményeket kipróbálni, mint a gyógynövényeket tartalmazó Mesterbalzsam. Rendszeres használatával az ízületi panaszok, a sokakat érintő reumatikus fájdalmak csökkenthetőek, és a mozgásszabadság is teljesebb lehet.

 

A mozgás is segíthet!

Míg fájdalmak kínoznak, és már néhány száz méter megtétele is nehézséget okoz, addig a legtöbb érintettnél fel sem merül a rendszeres testmozgás lehetősége. Fontos pedig tisztában lenni azzal, hogy az ízületek közelében levő izmok megerősítésével átvehetjük a terhelést az ízületről, így a fájdalom is enyhíthető.

Megéri tehát olyan mozgásformát választani, amely a testsúlynak, az edzettségi szintnek és persze a kopásos panaszok jellegének is maximálisan megfelel. Ha a Mesterbalzsam használatával kezeljük az érintett területet, úgy jó esélyünk van arra, hogy az ízületi gyulladás enyhül, így idővel élhetünk olyan mozgásformákkal, mint az ízületkímélő úszás, vagy a tempós séta, esetleg a könnyebb edzőtermi mozgás.

 

Kézfájás a billentyűzet használatától? A Mesterbalzsam lehet a megoldás!

Korunk népbetegségeinek egy részét kifejezetten a modern életvitel és a számítógép előtt eltöltött órák okozzák. A hosszú órákon át tartó gépelés, a helytelen testtartás, az egérhasználat, vagy a csukló és a könyök elnyomása sajnos komoly mozgásszervi panaszokat okozhatnak. A hátfájás, a derékfájdalmak, az ínhüvelygyulladás, vagy a kezek visszatérő, reumatikus fájdalmai mind visszavezethetőek az irodai munkavégzésre.

A természetes alapanyagokat tartalmazó Mesterbalzsam ilyenkor is nagy segítséget nyújthat, hiszen egyszerre csillapítja a fájdalmat és enyhíti a gyulladást. A kettős hatásmechanizmusnak köszönhetően könnyebb lesz a mozgás és a mindennapi tevékenységnek is egyszerűbben eleget tehetünk.

 

A súlyfelesleg jelentős kockázati tényező

Fontos megemlíteni, hogy a plusz kilók az esztétikai és ezzel együtt magabiztossági gondokon túl ízületi fájdalmakat is okozhatnak. Ha tehát sikerül megszabadulni a feleslegtől, azt ízületeink is garantáltan megérzik majd. A legjobb választás az életmódváltás, amelynek a korábbiakban már említett testmozgás és az étkezésre való odafigyelés is szerves részét képezik. A Mesterbalzsam egyetlen család házi patikájából sem hiányozhat, hiszen bármely korosztály számára segítséget jelenthet akkor, ha fájdalmak, ízületi panaszok jelentkeznek. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget