Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

A rendezvényeken is kinézhetünk jól, ha kiegészítőt is viselünk!

2017.10.17 08:48. - Kovács Janka

A fesztiválszezon eljövetele rengeteg lehetőséget tartogathat számunkra. Napjainkban megfigyelhető, hogy nem sok időt tudunk családtagjainkra, és barátainkra szánni. A szürke hétköznapok fogságába könnyű bennrekedni, amit legfőképpen a munka tesz ki. 


A szabadnapokon sincs sok időnk, hiszen ezeken a napokon intézzük el dolgainkat, mint például a bevásárlást, vagy a csekkek befizetését. A délután hátralévő részében meg örülhetünk, ha egy kicsit megpihenhetünk, majd folytathatjuk tevékenységünket a takarítással, és a főzéssel. Mindezek mellett időt kell szakítanunk arra, hogy barátainkkal tudjunk találkozni. A különböző rendezvények ideálisak lehetnek egy kis kikapcsolódásra. A fesztiváloknak is vannak különböző fajtái. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha egyezik a barátaink és a mi zenei ízlésünk, mert akkor számos zenei fesztiválra látogathatunk. Magyarország a rendezvényturizmus területén kiemelkedő szerepet tölt be. Bizonyára mindnyájunknak vannak kedvenc együttesei, és szívesen is részt vennénk a koncertjükön. Amennyiben így áll a dolog, és értesültünk arról, hogy kedvenc együttesünk országunkba érkezik, ne hezitáljunk. Mindenképpen vegyük meg előre a belépőt, hiszen ha minél előbb megvásároljuk, annál olcsóbban hozzájuthatunk.

A legtöbb koncert Budapesten kerül megrendezésre. Ha nem a fővárosban lakunk, érdemes előre megtervezni az adott napot, amikor a koncertre megyünk. Személyautóval nem mindenki rendelkezik. Ha mi sem, az sem probléma, mert a tömegközlekedésre számíthatunk. Nem kell mást tennünk, mint megnézni a menetrendet, és előre kalkulálni, hogy melyik érné meg jobban számunkra anyagilag, a busszal vagy a vonattal történő utazás. Nem kell leragadnunk a zenei rendezvényeknél, ugyanis az étkezés szerelmesei részt vehetnek, különféle gasztronómiai fesztiválokon is. Gondoljunk bele, mennyire üdítőek lehetnek azok a pillanatok, amikor jóízű falatok között egy jót beszélgetünk barátainkkal. A borkultúra nagyban meghatározza országunkat, így a borok kedvelői részt vehetnek akár borfesztiválokon is. Az Alföldön az egyik legnépszerűbb a Szegedi Borfesztivál. A másik pedig az Északi-középhegységben kerül megrendezésre, mégpedig Egerben. Éppen aktuális, hogy az elmúlt időszakban az Egri Bikavért hungarikummá nyilvánították, így a 2017-es Egri Bikavér Ünnep erről is fog szólni. Egyébként az Ünnep már országszerte ismert, és évről évre egyre több turista vesz részt a 3-4 napos fesztiválon. A rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják az ideális elfoglaltságot. Győrben pedig páratlan népszerűségnek örvend a Győrkőc Fesztivál, amely már a nevéről is árulkodik, hogy a legfőbb szerep a gyermekeken van.

A rendezvényeken a jó megjelenés is fontos, hiszen ezek nem hétköznapi események. Az öltözéket fel lehet dobni különböző kiegészítőkkel, mint például karkötővel, táskával, vagy akár fülbevalóval is. A kiegészítők sorában szerepel a karóra is. Egy óra nem csak arra szolgál, hogy megtudjuk mennyi az idő, hanem arra is, hogy akár divatot is teremtsünk vele. A karórákon kívül szemezgetni lehet zsebórák kínálatából is. A fekete steampunk zsebóra analóg kijelzőjének köszönhetően még könnyebben le lehet olvasni az időt. Továbbá az óra szerkezete automata, és a fekete számlapon római számjelzések találhatóak. Ez a termék csak egy a sok közül, ugyanis számos zsebóra közül lehet még válogatni a honlapon. Amennyiben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen órára lenne szükségünk, használjuk a gyorskeresést, mert ezzel a funkcióval lerövidíthetjük a keresgélést, és a vásárlást.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget