Ma 2018. 11. 15, csütörtök, Albert, Lipót napja van.

Díszhalakért rabolt a kisújszállási férfi

2017.10.18 10:07. - Kovács Janka

Betört egy kisújszállási házba egy helyi férfi, ahonnan díszhalakat és mobiltelefont rabolt. A rendőrök még a helyszínen elfogták a tettest.

Hirdetés

 
Dühöngve jelent meg egy férfi Kisújszálláson egy családi háznál 2017. október 17-én a délutáni órákban. A 32 éves helyi lakos bement a melléképületben kialakított díszhaltenyészetbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, amelynek következtében több díszhal elpusztult. A férfi egy zacskóba összegyűjtött több halat, majd azzal együtt a főépületbe ment további értékek után kutatni. Miután magához vett két mobiltelefont, éppen távozni kívánt, amikor az otthon tartózkodó sértett tetten érte. Az asszony megpróbálta feltartóztatni az idegent, aki ellökte őt. A bejelentő azonnal értesítette rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a támadót. A járőrök a láthatóan zavart férfit előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre. A nyomozók az elszámoltatás során megállapították, hogy R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el.
 
A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves kisújszállási lakost, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget