Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Szépülés napról napra karácsonyig

2017.10.18 09:49. - Kovács Janka

Az adventi időszak a várakozásról szól. Számoljuk a napokat karácsonyig, készülődünk és elkezdünk ráhangolódni az ünnepre. Kicsinosítjuk az otthonunkat, dekorációt készítünk és díszítgetünk. Mire eljön az ünnep, szeretnénk, ha minden teljes pompájában ragyogna, beleértve saját magunkat is. A The Body Shop Adventi Kalendáriumai idén is segítségünkre lesznek ebben.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy adag szeretet és törődés apró meglepetésekbe csomagolva – így jellemezhető leginkább az ötféle különböző méretben kapható szépségápolási Adventi Kalendárium, amely máris elérhető a The Body Shop termékeinek palettáján. A várakozás varázslatosságát a karácsonyt megelőző időszakban 24 vagy 25 napon keresztül színes-szagos ajándékok bontogatásával élhetjük át a kalendáriumokkal, amelyek között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legideálisabbat.

A Szépséges Adventi Kalendárium 24 meglepetést rejt, amelyek leginkább a testápolás szerelmeseinek lesznek a kedvencei, mert testápolókból a klasszikus mellett néhány igazi, karácsonyi illatot árasztó is található benne. Idén ez a legkisebb a kalendáriumok közül. Az ára 20.990 Ft, de a rengeteg szépséges apróság, ami benne van összesen 35.660 Ft-ot ér.

A Klasszikus Adventi Kalendáriummal 25 napon keresztül ébredhetünk apró, ápoló ajándékokkal. Főképp vidám kiegészítőket, sminkeket és testápolókat tartalmaz, amelyek egytől-egyig az ünnepi kényeztetést szolgálják. Igazi különlegesség, hogy a szépségápolási termékeken kívül a csomagban még egy ünnepi bakancslistát és egy karácsonyi kvízt is elrejtettek, mely az ünnepre való lelki ráhangolódást teszi könnyebbé. Ára 26.990 Ft, de a benne rejlő meglepetések értéke összesen több mint 44.000 Ft.

Lenyűgöző ajándékokkal kedveskedik leendő tulajdonosának a Deluxe Adventi Kalendárium, amely a 25 legnépszerűbb és leginkább karácsonyi hangulatú terméket rejti, többek között például a Mandulatej&méz testvajat és Folyékony matt rúzst. A kalendárium kedvesség kihívása a másokkal való törődésre és odafigyelésre inspirál, a karácsonyi kvíz pedig akár az egész család számára játékos, mókás pillanatok átélését biztosítja. A Deluxe Kalendárium ára 33.990 Ft, tartalma azonban az 51.000 Ft-ot is meghaladja.

Arany és bordó csomagolásban pompázik a prémium kategóriás termékeket is tartalmazó Prémium Adventi Kalendárium, amelynek 25 meglepetése között sminkek, illetve arc-és testápolók gondoskodnak a szépülésről és a bőr regenerálásáról. Extra ajándékként ebben a csomagban is található karácsonyi kvíz és bakancslista. A Prémium Adventi Kalendárium ára 44.990 Ft, az ablakok szépséges tartalma viszont együttesen a 86.660 Ft-ot is eléri.

Az ünnepre készülődni sokféleképpen lehet, de mindenképpen érdemes a nagy pörgés közepette egy kicsit lassítani és néhány nyugodt pillanatot magunka szánni, hogy végül megfelelő hangulatban tudjuk majd átélni a karácsony varázsát. Az Adventi Kalendáriumok apró kincseinek felfedezése és kipróbálása igazi felüdülés lehet, amely napi szinten kellő motivációt jelenthet az önmagunkra való odafigyeléshez és persze a folyamatos szépüléshez még ebben a teendőkkel teli időszakban is.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget