Ma 2018. 11. 18, , Jenő napja van.

100.000 forintot kap, ha tudja, kik rongáltak múlt hétvégén a Rózsakertben

2017.10.20 13:58. - Kovács Janka

100.000 forint üti a markát, ha pontosan tudja, kik voltak azok a fiatalok, akik múlt héten, a szolnoki Rózsakertben szedték ki a padokat a helyükről és rongáltak.

Hirdetés

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, október 14-én, este néhány fiatal kiszedte a padokat a helyükről, megrongálta és eltörte azok háttámláját is, de más rongálás is van a rovásukon. A tettesekről videofelvétel is készült, amit a rendőrség közzétett.

 
Most 100.000Ft nyomravezetői díjat tűztek ki, ha valaki megmondja, kik voltak ezek a fiatalok: "A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja." - áll a rendőrség közleményében.
 
 
A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.
 
 
Ez a videofelvétel készült róluk:

 

És ezt tették:Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget