Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Szolnokon tartja országos kongresszusát a Lungo Drom

2017.10.27 14:36. - Kovács Janka

E hét szombaton rendezi meg Szolnokon a Lungo Drom országos konferenciáját, ahova négyezer forintos napidíjért toborozzák a küldötteket.


A hvg.hu írt arról, hogy a szombati, Szolnokon tartandó Lungo Drom országos kongresszusára ötven-hatvan bérelt busszal szállítják az ország minden pontjáról érkező küldötteket. A portál szerint a környező városokból gyakorlatilag kötelezően vezénylik a kongresszusra a romákat, míg másoknak négyezer forintos napidíjat ígérnek, ha ellátogat a rendezvényre. 

 
Úgy tudják, az sem gond, ha valaki nem tagja a szervezetnek, hiszen, mire odaér, addigra az válik belőle. Ingyen ebédet és Bódi Guszti - Bangó Margit koncertet is tartogat a program, amelyre az elnök, Farkas Flórián minimum 3000, de leginkább 5000 résztvevőt vár. A kongresszus célja kettős: szeretnék demonstrálni, hogy a legtöbb roma szavazót ők tudják megszólítani, illetve, hogy megerősítse Farkas Flórián a saját és emberei pozícióját, miután a júniusi tisztújítás vitatható körülmények között zajlott le.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget