Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Szolnokon tartja országos kongresszusát a Lungo Drom

2017.10.27 14:36. - Kovács Janka

E hét szombaton rendezi meg Szolnokon a Lungo Drom országos konferenciáját, ahova négyezer forintos napidíjért toborozzák a küldötteket.


A hvg.hu írt arról, hogy a szombati, Szolnokon tartandó Lungo Drom országos kongresszusára ötven-hatvan bérelt busszal szállítják az ország minden pontjáról érkező küldötteket. A portál szerint a környező városokból gyakorlatilag kötelezően vezénylik a kongresszusra a romákat, míg másoknak négyezer forintos napidíjat ígérnek, ha ellátogat a rendezvényre. 

 
Úgy tudják, az sem gond, ha valaki nem tagja a szervezetnek, hiszen, mire odaér, addigra az válik belőle. Ingyen ebédet és Bódi Guszti - Bangó Margit koncertet is tartogat a program, amelyre az elnök, Farkas Flórián minimum 3000, de leginkább 5000 résztvevőt vár. A kongresszus célja kettős: szeretnék demonstrálni, hogy a legtöbb roma szavazót ők tudják megszólítani, illetve, hogy megerősítse Farkas Flórián a saját és emberei pozícióját, miután a júniusi tisztújítás vitatható körülmények között zajlott le.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget