Ma 2018. 10. 21, , Orsolya napja van.

Vasárnapi vihar: áramkimaradás Rákóczifalván, letört faágak megyeszerte, megsérült emberek

2017.10.30 11:39. - Kovács Janka

Hirdetés

Vasárnap reggeltől éjfélig több mint 90 helyre riasztották a katasztrófavédelmet Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A legtöbb esetben, hatvanegy alkalommal kizárólag kidőlt fát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak, öt épületkár keletkezett, egy ember pedig, még a tűzoltók kiérkezése előtt megsérült Kunhegyesen, amikor melléképületének tetejét próbálta rögzíteni.
 
Jászberényben a Kossuth úton egy buszmegállót rongált meg egy kidőlt fa, Rákóczifalván kidőlt egy villanyoszlop és több trafóállomás is megrongálódott, emiatt mintegy másfél órára kimaradt az áramszolgáltatás ezer fogyasztási helyen.
 
A bejelentések délután egy óra körül sűrűsödtek a műveletirányításon, a megye teljes területét érintette a viharos szél. Főképp Rákóczifalva, Tiszabura, Jászladány, Jászárokszállás, Jászberény, Kenderes és Szolnok, Kunszentmárton egyes területein kellett beavatkozniuk, közútat zártak el a leszakadó gallyak, vagy vezetékre zuhantak ágak.
 
Egy közlekedési baleset is történt Alattyánnál vasárnap félután, ahol két autó frontálisan ütközött, összesen öten sérültek meg, négy embert kórházba vittek.
 
- közölte S. Tóth Anikó, megyei katasztrófavédelmi szóvivő


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget