Ma 2018. 3. 21, szerda, Klaudia napja van.

Vasárnapi vihar: áramkimaradás Rákóczifalván, letört faágak megyeszerte, megsérült emberek

2017.10.30 11:39. - Kovács Janka

Hirdetés

Vasárnap reggeltől éjfélig több mint 90 helyre riasztották a katasztrófavédelmet Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A legtöbb esetben, hatvanegy alkalommal kizárólag kidőlt fát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak, öt épületkár keletkezett, egy ember pedig, még a tűzoltók kiérkezése előtt megsérült Kunhegyesen, amikor melléképületének tetejét próbálta rögzíteni.
 
Jászberényben a Kossuth úton egy buszmegállót rongált meg egy kidőlt fa, Rákóczifalván kidőlt egy villanyoszlop és több trafóállomás is megrongálódott, emiatt mintegy másfél órára kimaradt az áramszolgáltatás ezer fogyasztási helyen.
 
A bejelentések délután egy óra körül sűrűsödtek a műveletirányításon, a megye teljes területét érintette a viharos szél. Főképp Rákóczifalva, Tiszabura, Jászladány, Jászárokszállás, Jászberény, Kenderes és Szolnok, Kunszentmárton egyes területein kellett beavatkozniuk, közútat zártak el a leszakadó gallyak, vagy vezetékre zuhantak ágak.
 
Egy közlekedési baleset is történt Alattyánnál vasárnap félután, ahol két autó frontálisan ütközött, összesen öten sérültek meg, négy embert kórházba vittek.
 
- közölte S. Tóth Anikó, megyei katasztrófavédelmi szóvivő


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.03.14. 10.szám
Presztízs magazin 2017. IV. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget