Ma 2018. 11. 15, csütörtök, Albert, Lipót napja van.

500.000Ft nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki felfedi a dohánybolti rabló kilétét

2017.11.17 14:40. - Kovács Janka

Ha tudja, ki rabolta ki szerdán a szolnoki dohányboltot, jelezze a rendőrségnek!

Hirdetés

Ahogy korábban írtuk, szerda délelőtt egy ismeretlen férfi fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal kirabolt egy dohányboltot Szolnokon. 

 
Az ismeretlen elkövető 20-30 év közötti, kb. 170-175 cm magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású férfi, aki bajuszt, szakállat, egyéb arcszőrzetet nem viselt, különös ismertetőjele nem ismert. Az elkövetés idején sötét színű, feltehetően kapucnis kabátot, világosszürke pamut melegítőnadrágot viselt, amelynek jobb szárán, comb részén, függőleges irányban, fekete és piros színű felirat volt.
 
A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki a rejtőzködő vagy szökésben lévő elkövető elfogásának elősegítése érdekében a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.
 
A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon, az 56/501-600 telefonszámon, a „telefontanú” 80-555-111 zöldszámán, vagy a 112-es segélyhívó számon.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget