Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Megkezdődött a Véső úti sporttelep felújítása

2017.11.20 16:15. - Kovács Janka

Már bontják a Véső úti sporttelep lelátóját, és várhatóan jövő év végére elkészül a megújult létesítmény.


Szolnok városa mindig támogatta a MÁV sporttelepét, pár éve pedig sikerült megvásárolni, így teljesen a város kezelésébe került - kezdte a sajtótájékoztatót Szalay Ferenc polgármester. Legelőször a lelátók vasbetonjának a karéját bontják el, majd az alagsori helyiségei, később pedig a füves labdarúgó- és atlétikapálya következik, valamint az ökölvívó-birkózóterem. Eztán a futófolyosót, a tetőszerkezetet, és a homlokzatot érintő felújítás, illetve egy új rekortán sportpadló készítésére következik. A felújítás 527 millió forintból valósul meg.

 
Szalay Ferenc elmondta, az új lelátó 527 férőhelyes lesz vizesblokkokkal, öltözőkkel, irodákkal. Emellett épül egy nyolcsávos, nemzetközi viadalok rendezésére alkalmas atlétikai pálya, valamint egy versenyzésre alkalmas dobópálya is.
 
Ahogy azt már korábban tudhattuk, nemcsak a sportpályák, hanem az uszoda is megújul és megnyitják a látogatók előtt. Az uszodához természetesen parkolót is építenek, a buszjáratok is az épület előtt teszik le és veszik fel az utasokat, továbbá bekerül a szolnoki kerékpárút-hálózatba is. 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget