Ma 2018. 12. 10, hétfő, Judit napja van.

A fesztiválok is egyedi megjelenést követelnek!

2017.11.28 11:38. - Kovács Janka

A kikapcsolódás is hozzátartozik életünkhöz. Lehetetlenség egyfolytában a munkára koncentrálni, mert egy idő után fizikailag, és agyilag is lefáradhatunk. Nem árt néha egy kicsit kiereszteni a fáradt gőzt.


Számos módja van annak, hogy lazíthassunk. Tulajdonképpen a kedvünk is befolyásolja, hogy mihez van kedvünk. Amennyiben nincs kedvünk kimozdulni otthonról, akkor bevehetjük magunkat a kanapéra, és megnézhetjük kedvenc filmünket, előtte csinálhatunk pattogatott kukoricát, mert úgy élvezetesebb lehet a film. Ha nincs kedvünk egyedül filmet nézni, akkor áthívhatjuk egyik barátunkat. Ha ő nem ér rá, akkor egyik családtagunkkal is eltölthetünk egy szép estét. Ha már ki szeretnénk mozdulni a négy fal közül, akkor is vannak lehetőségeink. Elmehetünk szórakozóhelyre is, de akár választhatunk egy színházi előadást is.

Szórakozóhelyre nem hétköznapi ruhában szoktunk menni, de ha a színházat választjuk, akkor is meg kell adnunk a módját öltözködésünknek. Amennyiben az idő is engedi, akkor részt vehetünk különböző fesztiválokon is. Magyarországon számos rendezvényt szoktak szervezni, és nemcsak a megyeszékhelyeken, vagy kisebb-nagyobb városokban, hanem falvakban is. Használjuk ki a jó időt, mert télen sokkal kevesebb lehetőségünk van arra, hogy szabadtéren szórakozhassunk. Ha arra vágyunk, hogy részt vegyünk egy fesztiválon, akkor hívjuk el barátainkat, vagy közeli ismerőseinket is. Alapvetően a fesztiválokat is megkülönböztethetjük egymástól. Vannak az ún. zenei fesztiválok, amelyek évről-évre egyre nagyobb látogatottságot tudhatnak maguk mögött. Zenei fesztiválon részt vehetünk Budapesten, a Budapest Parkban, Győrben, de akár Egerben is. Ha van kedvenc zenekarunk, akkor lehetőleg ne maradjunk le egy koncertjükről sem. A fesztiválok másik csoportjába tartozik az ún. gasztronómiai fesztiválok. Ha igazi íz orgiákra, vagy kulináris élvezetekre vágyunk, akkor részt vehetünk akár a Szolnoki Gulyásfesztiválon, vagy a Szegedi Bornapokon is. Ha Egerben járunk, akkor felkereshetjük az Egri Bikavér Ünnepet is, amelyet minden év júliusában rendeznek meg a városban. A magyarországi fesztiválokon nemcsak belföldiek vesznek részt, hanem külföldi turisták is. Ha elmegyünk egy fesztiválra, akkor a legtöbb esetben mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne nézzünk ki hétköznapian. Ez persze érthető, hiszen napunk nagy része munkával telik, és munkaidőben nem azzal vagyunk elfoglalva, hogyan is nézünk ki. Egy fesztiválon való részvétel megköveteli a lezser ruházatot.

Öltözékünket nagyon egyszerűen, és gyorsan divatossá tehetjük különböző kiegészítőkkel, mint például egy karkötővel, vagy egy nyaklánccal. Egyre népszerűbb kiegészítőnek minősül egy ütős óra, amely alapvető funkcióján túl egyéb szerepet is betölthet. Egy gyönyörű női karóra mindig divatosan mutathatja viselőjét. A honlapon számos óratípus közül lehet válogatni. Amennyiben szükség van egyéb kiegészítőre is, akkor a weboldalon rá lehet találni más kiegészítőkre. A karóra márkák az alábbiak: Alain Miller, Bréda, Excellanc. Az Alain Miller női óra bronzszínű óraház kerete kiemelheti a fiatalságot, és az egyedi megjelenést viselője számára. A karórán található számok és óramutatók színe fekete. A számlap szín is egyedi, ugyanis a menta zöld nem sok órán található meg. Fontos információ, hogy a karóra nem vízálló. Az óra szíjának anyaga valódi bőr, és a karóra nem rendelkezik dátum mutatóval. A többi karóráról is lehet számos információt olvasni, mégpedig úgy, hogy felkeressük az óra web áruházat.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.28. 47.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget