Ma 2019. 3. 26, kedd, Irén napja van.

Mindent, amit az eukaliptusz olajról tudni kell

2017.12.11 09:28. - Kovács Janka

A téli időszakban a leghatékonyabb olajként használhatjuk az eukaliptuszolajat. Számos jótékony hatása miatt így a te polcodról sem hiányozhat. (Hirdetés)


Fejfájás esetén használhatunk eukaliptuszolajos borogatást, ugyanakkor ízületi, izomfájdalom esetén fejti ki hatását. Fürdővízbe is használhatjuk, de masszázs alkalmával is, hiszen a tüneteket enyhítheti. Gyógyszerek helyett bátran használd, amennyiben fájdalommal járó panaszokat észlelsz, a természetes olaj biztosan segítségedre lesz. Amennyiben meghűlést tapasztalunk, vagy levertség lesz úrrá rajtunk, szintén használjuk nyugodtan. Mindössze egy pár cseppet csepegtessünk belőle fürdővizünkbe, így testünket és lelkünket is átjárja a jótékony illat, amely a javulást segíti elő. Természetes hatására felfrissülünk, az eukaliptuszolaj párologtatásával koncentrálóképességünket is tudjuk növelni. Amennyiben úgy érzed, hogy koncentrálós képességeden javítanál, gyújts egy gyertyát, és add át magad az aromaterápiának, amely segít az ellazulásban. Otthon, a lakásban is könnyedén felhasználhatod, főleg a takarításban lesz segítségedre. Felmosóvízbe csepegtess párat belőle, az eukaliptuszolaj természetes anyagok segítségével fertőtleníti a lakást. A rovarok megjelenése a lakásban ugyancsak bosszantó lehet, de az olajat egyfajta természetes rovarűzőként is felhasználhatod. Pár csepp szükséges a párologtatáshoz, amely szembeszáll a kártevőkkel, így könnyedén megszabadulhatsz az élősködőktől.

Az aromaterápia bevezetése az amerikai és nyugat-európai mintára már a 90-es évek elején kezdődött el hazánkban is, és azóta is egyre népszerűbb világszerte. Az aromaterápia bevezetésében és megismertetésében meghatározó szerepet játszott és játszik a mai napig is. Az Aromax Zrt. mindenkori célja a magas minőségi követelményeknek való megfelelés. Számos fürdőolaj, natúrkozmetikum és masszázsolaj szerepel a kínálatban, a fejlesztés célzott, így választék is folyamatosan bővül. Szoros kapcsolatot ápolnak a wellness-gyógyászati ágazatban dolgozó szakemberekkel, a vásárlók igényét megpróbálják szem előtt tartani, így az aromaterápiát széles körben hirdetik és népszerűsítik. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget