Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Takarékos tankautomata megoldás

2017.12.11 09:37. - Kovács Janka

A benzinkúthasználatot a tankolóautomaták könnyítik meg, alkalmazásukkal az emberi beavatkozás szinte elhanyagolható. Költséghatékony és kényelmes az üzemanyagállomás működtetése.  (Hirdetés)


A hazai benzinkúttechnikai piac meghatározó szereplőjeként mérik fel a leendő ügyfelek igényeit, a legkedvezőbb és leghasznosabb megoldásokat kínálva ezáltal az érdeklődőknek. Az eszközöknek két nagy csoportját van lehetőség megkülönböztetni, az üzemi és a közforgalmi tankolóautomatákat.

Az üzemi tankautomata közé a magánkutak sorolhatóak be, a cégek saját flottájuk üzemanyaggal való ellátásához használják. Előnyei közé tartozik, hogy nem szükséges, hogy egy ember hagyja jóvá és rögzítse a tankolásokat. A billentyűzeten megadott kóddal és a rendszerhez tartozó kártya segítségével történik a sofőr azonosítása. Akár felhő alapú szolgáltatásokon keresztül valós időben is hozzáférhetnek az adatokhoz, Titan-Hykkoris adatfeldolgozó szoftver segít az adatok kinyerésében, illetve további statisztikák elkészítésében. A könyvelési feladatokhoz szintén kényelmesen hozzá lehet férni. A program előnye, hogy több telephelyet is képes kezelni, míg az automata tárhelyének köszönhetően korlátlan számú 2500 tankolási adatot képes a következő töltésig eltárolni. A rendszer által szolgáltatott adatok a kezelői egységhez történő csatlakozás esetén valós időben elemezheti azokat, illetve követheti. További perifériákat is van lehetőség a rendszerhez illeszteni, mint például az elektronikus szintmérő, sorompó beléptetés, mosó vezérlés.

A közforgalmi tankolóautomata a második kategória, már neve is jelzi, hogy nem egy cég privát kútjára szerelt egység, bárki által látogatható üzemanyag állomáshoz illesztett automata fizetési lehetőségről van szó. Ennek során a pénztárnál történő sorban állást van lehetőség elkerülni. Üzemanyagkártyával, bankkártyával, illetve készpénzzel is van lehetőség használni, így nincs szükség kútkezelőre, pénztáros közbenjárására. Akár az éjszakai üzemelés tekintetében is működhet, ami által Ön az éjszakai műszakpótlékot is megtakaríthatja. A kültéri rendszerek, forradalmian új érintőképernyő még gyorsabb és egyszerűbb megoldást kínál fel.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget