Ma 2019. 11. 19, kedd, Erzsébet napja van.

Radó Denise jótékonysági gáláján lépnek fel a Szolnoki Liget Otthon tehetséges gondozottjai

2017.12.14 13:17. - Kovács Janka

Ismét jótékonysági gálát szervez Radó Denise színész-rendező a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián. Az immár hagyományosnak nevezhető programban ezúttal sem csak ismert művészek lépnek közönség elé, hanem például a Szolnoki Liget Otthon tehetséges gondozottjai is. A lélekemelő délután bevételét fogyatékosokkal foglalkozó intézetek kapják.

Hirdetés

Miközben a Játékszínben Alfonso Paso Hazudj inkább! című, 2018. január 6-án bemutatandó bűnügyi komédiáját rendezi, a Szolnoki Szigligeti Színházban pedig hamarosan a Machbetet kezdi próbálni, Radó Denise ismét szakít időt arra, hogy a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián, immár negyedik alkalommal, jótékonysági programot szervezzen.

Mint a Jászai-díjas színész-rendező elmondta, mindig kereste azokat a lehetőségeket, amikor olyan emberekkel dolgozhat, akiknek segíteni is tud. Így került kapcsolatba évekkel ezelőtt a fogyatékosok embereket gondozó Szolnoki Liget Otthonnal is, ahol évek óta színházi játékokat, előadásokat rendez. De segített már a budapesti Új kezdet házának, ahol hajléktalan hölgyek kaphatnak támaszt az Örmény szószólói kabinetnek is köszönhetően. És így született meg a Dicsérjük az Urat! programsorozat, aminek immár negyedik előadását mutatják be december 17-én, 16 órakor Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián. A tavaly márciusi, húsvéti hasonló rendezvény bevételét a Szolnoki Liget Otthon Fogyatékos Személyek Ápoló, Gondozó Otthon kapta, de támogatták már a fővárosi Bajnok utcában található Új kezdet háza éjjeli menedéket is.

Radó Denise a most vasárnapi műsort természetesen az Advent jegyében állította össze, de ahogy korábban, úgy idén is a műfaji sokszínűség jellemzi majd a programot. A fellépők között pedig ezúttal is ott lesz Kautzky Armand, Bot Gábor, Nádai Bea, Závori Andrea, a Szolnoki Liget Otthon lakói, ugyanakkor például Vikidál Gyula, Tunyogi Bernadett, Molnár László, a Bólyi Színkottás Zenekar, a Grandharvák Együttes és az Urartu Örmény Színház művészei is csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez. Az esemény fővédnöke Dr. Turgyán Tamás, Örmény Nemzetiségi Szószóló, védnöke pedig Dr. Szederkényi Károly, a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia esperese.

Radó Denise a december 17-ei eseményre készülve elmondta, hogy a Dicsérjük az Urat! adventi jótékonysági gálára belépők a helyszínen (XI. kerület, Gazdagréti út 14.) válthatók. A lélekemelő délután bevételét pedig ezúttal fogyatékosokkal foglalkozó intézetek kapják.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 11.13. (45. szám)
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget