Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Gondtalan reggel? A fürdőszobán múlik

2017.12.15 09:49. - Kovács Janka

A reggeleket csak igen kevesen élik meg mosolygós arccal. Főleg a hétfők szoktak gondot okozni, amikor egy izgalmas vagy éppen pihentető hétvége után újra munkába kell állni vagy iskolába kell menni. Egyik sem túl kellemes, így a reggeleket csupán egy dolog teheti tökéletesebbé, az pedig a fürdőszoba. Az egyedüli helyiség ami a vonzó ágy és az ijesztő „kinti világ” között áll, utolsó lehetőségként, hogy jobb kedvre derüljünk és ne mint egy depressziós zombi lépjünk ki a házunkból. 


Egy unalmas reggelt csupán a fürdőszoba tudja szebbé tenni, ha ott kényelmesen tudunk felkészülni az adott napra. A reggeli zuhanyzás vagy fürdés, az ízléses bútorok, a gyönyörűen csillogó csaptelepek és a fürdőszobai kiegészítők együttesen képesen jobb kedvre deríteni még a legborongósabb őszi reggelen is. Szerencsére minden, amire a fürdőszoba vágyik, megkapható a ravak.hu webportálon.

 

A pihentető fürdőzés ereje

A fürdőszoba egyik legjobb része a reggeli órákban, amikor egy frissítő meleg vizes zuhanyzást veszünk vagy befekszünk még egy kicsit kómásan egy forró kád vízbe. A legszebb kádak, zuhanytálcák és zuhanykabinok segítenek manapság, hogy jól induljon a reggelünk. A különböző márkák és kialakítások között mindenki megtalálja az ideális fürdőzéshez szükséges eszközöket, felszereléseket is.

Van, aki a reggeli zuhanyzásra esküszik, van, aki egy modernebb zuhanykabinban, zene mellett énekelve pörög fel és van, aki csak fáradtan befekszik a kádba és ott készül fel testileg, lelkileg a rá váró fárasztó napra. A reggeli fürdőzés mindig segít, hogy életerősen lépjünk ki a fürdőszoba ajtaján.

A mosdók és a fürdőszobai bútorok előnyei

A mosdó a reggeli mosdás, fogmosás és arcápolás elengedhetetlen kellékeként mindig ott vár, hogy részt vegyen a reggeli rituálénkban. Ma már sokféle mosdókagyló kapható, gyönyörű csaptelepekkel díszítve. Nem muszáj a hagyományos színekkel, anyagokkal sem korlátoznunk magunkat, hiszen egyedi formákkal, akár üveges kialakítással, széles vízfolyással is léteznek egyedi csaptelepek.

A helytakarékos kialakítású mosdóktól kezdve, a modern, dizájnos és klasszikus típusokig minden kapható akár már webshopon keresztül is. Azoknak, akik pedig reggel kettesben készülődnek a napra, ideális változat, a két kagylós mosdó, amely megfelezi a reggeli készülődés idejét. A fürdőszobát teljessé a fürdőszoba bútorok teszik, amibe a pipere holmikat, törölközőket és más fontosabb fürdőszobai kellékeinket helyezhetjük. A bútorok hűen tükrözhetik egyéniségünket és harmóniát áraszthatnak a fürdőszobában még a kora reggeli órákban is.

 

A fürdőszobai kiegészítők hasznossága

A fürdőszobát nem csak a kádak, zuhanytálcák, mosdók, csaptelepek és fürdőszobai bútorok teszik tökéletessé hanem mindazok a kiegészítők amik körülveszik a fürdőszobát. Ilyen dekoratív, díszítő elem lehet például egy ízléses kádparaván vagy egy hidromasszázs zuhanypanel.

A bútorok, csempék, kádak és üvegek tisztán tartása sem elhanyagolható, ezért célszerű beszerezni mindig a legjobb minőségű fürdőszobai tisztítószert is. A fürdőszobához már más nem is hiányzik, mint néhány pótalkatrész és néhány kiegészítő csaptelep elem, arra az esetre, ha valami meghibásodna. Így biztonságban tudhatjuk magunkat és soha nem érhet meglepetés bennünket. Minden reggel ugyanolyan jól fog indulni egy tökéletes fürdőszobában!Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget