Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Módszere buktatta le: novemberben egy dohányboltot, decemberben egy kisboltot rabolt ki

2018.01.04 15:04. - Kovács Janka

VIDEÓVAL | Előzetesbe helyezték azt a 25 éves férfit, aki novemberben egy szolnoki dohányboltot, majd december 30-án egy szintén helyi kisboltot rabolt ki ugyanazzal a módszerrel.

Hirdetés

 
Egy ismeretlen férfi 2017. november 15-én bement egy szolnoki dohányboltba, majd a kezében lévő fegyverrel a bevételt követelte az eladótól. Miután megszerezte a készpénzt, elmenekült a helyszínről. A rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az ismeretlen azonosítását és felkutatását. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője díjkitűzést adott ki.
 
 
Kísértetiesen hasonló módszerrel raboltak ki egy szolnoki élelmiszerboltot 2017.december 30-án a kora reggeli órákban. Az ismeretlen férfi - arcát eltakarva - fegyverrel a kezében jelent meg az üzletben, majd a pénz megszerzését követően távozott a helyszínről. A szolnoki járőrök a bejelentést követő fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.
 
A nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy ugyanaz a 25 éves férfi gyanúsítható a novemberi dohányboltban elkövetett rablással is.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói mind a két ügyben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Gergőt és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság a férfit 2017. december 31-én előzetes letartóztatásba helyezte.
 
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget