Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Bemutatta az MSZP jelöltjeit

2018.01.25 15:16. - Kovács Janka

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke mutatta be Györfi Mihályt és Rózsa Endrét, mint a párt két Jász-Nagykun-Szolnok megyei jelöltjeit az idei országgyűlési választásra. 

Hirdetés

Barátainak nevezte Kunhalmi Ágnes Györfi Mihályt és Rózsa Endrét a szerdai jelöltbemutatóval egybekötött lakossági fórumon. Az MSZP-Párbeszéd két megyei jelöltjei szeretnék élhetőbbé tenni a megyét, fontos számukra, hogy az itt élők megtartsák munkahelyeiket.

Rózsa Endre tervei közt szerepel többek között a mezőtúri kórház megszűnt sebészetét, intenzív osztályát és sürgősségijét újra elindíttatni, az M44-es beruházás 45-ös elkerülőjének a megépítését kiharcolni, és az összekötő utak állapotán javíttatni.

Györfi Mihály szorgalmazná a Csáklya úti híd megépítését, harcolna a dolgozói szegénység felszámolásáért, és Szandaszőlős-Rákóczifalva között szorgalmazná egy mentőállomás megépítését.

 
Kunhalmi Ágnes szerdán elmondta, szörnyű hallani és látni azokat a számokat, amik a megyéből és a megyeszékhelyről elvándorolt fiatalokról szólnak: Szolnokról négyszáz, a megyéből több ezer fiatal megy el évente - hangzott el. Szerinte kiemelten fontos, hogy a fiatalok saját környékükön találják meg a számításukat.
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget