Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Megnyílt Szolnokon a Los Polos üzlete - Digitális pólónyomtatás mindenkinek!

2018.02.12 10:42. - Kovács Janka

Megnyílt Szolnokon a Los Polos pólóműhely, ahol egyedileg készíttethet pólót grafikai korlát nélkül, azaz a pólóra bármilyen mintát képesek a csapat tagjai rátenni, a legkorszerűbb digitális technológiának köszönhetően és már 1 db-nál is megéri, tehát nem kötelező a több tucatos rendelés és nincs több napos várakozási idő.


 
 
Az üzlet Szolnok főutcáján a Baross utca 13. alatt található, ahol hétfőtől péntekig várják az oda látogatókat, de online a https://lospolo.hu/ webáruház non-stop elérhető. A webáruház különlegessége még az Online póló tervező, ahol bárki tervezhet a szerkesztővel egyedi pólót, amelyet a Los Polos csapata később megvalósít és az ország bármely pontjára eljuttatja, futárszolgálaton keresztül vagy természetesen a Szolnokiak átvehetik személyesen is.
 
 
Milyen technológiával dolgoznak, mitől különleges ez?
 
A pólónyomtatás fajtái közül az egyik legfejlettebb technológiájával dolgoznak, amely a digitális pólónyomtatást (DTG) jelenti. Ilyenkor nem transzferpapíron/vasalás módján, vagy szitával kerül a pólóra a minta, hanem közvetlen az anyagra dolgozik a pólónyomtató gép, egy külön szoftver segítségével. Gyakorlatilag, a póló szálaira nyomtat a gép, bármilyen számítógépes grafikát, minden gond nélkül. A dolog különlegessége, hogy nem csak fehér, hanem bármilyen színű pólóra képesek nyomtatni és a nyomat rendkívül tartós lesz, akár 30-40 mosásig is észrevehetetlen a kopás. A technológia különlegessége, hogy 1 db pólót is pillanatok alatt el lehet készíteni, rövid idő alatt, pár ezer forintért, majd a póló rögtön fel is vehető, nincs száradási idő. Ráadásul fehér póló esetén, a nyomat érezhetetlen lesz - benne lesz az anyagban!
 
 
--
A Los Polos csapata 2016-ban júliusában kezdte meg működését Szolnokon mint webáruház, majd 2017-ben nyitotta meg első műhelyét, amely még csak irodaként szolgált. A megnövekedett forgalomnak és a technológia váltásnak köszönhető megnövekedett érdeklődés után döntöttek az üzlet nyitása mellett, így már a webáruház forgalmán kívül, szeretett városunk lakóinak is lehetőséget nyújtanak, rövid idő alatt az egyedi póló nyomtatásra. Nem számít, ha csak 1 db-ot rendel, mindenkit szívesen látnak - és igyekszenek a kéréseket megoldani.
 
 
Tehát ha legközelebb egy születésnapi ajándékon, névnapin gondolkozik, vagy leánybúcsú vagy legénybúcsút szervez, vagy esetleg kedvenc sorozatának főhősét vagy párját lepné meg egyedi pólós mintájával, akkor keresse a szolnoki Los Polos Póló üzletet.
 
 
 
Az üzlet elérhetősége: Szolnok, Baross utca 13. (volt Martens Shop helyén)
Weboldal és webáruház: https://lospolo.hu/
Telefonos elérhetőség: +36 30 839-7551
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget