Ma 2019. 3. 19, kedd, József napja van.

Legromantikusabb regények márciusra

2018.02.26 16:01. - Kovács Janka

Bármennyire is izgalmas egy olvasmány, egy szerelmi szál még jobban feldobja a történetet. Talán mi is szívesebben nyúlunk romantikus témájú regények után a tavasz közeledtével, hiszen keresve sem találhatnánk ennél jobb alkalmat arra, hogy egy puha takaró alá bevackolva a kedvenc kanapénkon olvassuk szeretett love storynkat, várva a jóidőt. Természtesen ebben a témában is igazán széles a kínálat, akár a régi, klasszikusok közül szeretnénk választani, akár valami modernebb könyvet emelnénk le a polcról. A Szolnok Plaza a következő regényeket ajánlja a kedves olvasóknak:


Kiera Cass: A szirén

Egy igazi romantikus regény a szerelemről, amiért érdemes kockáztatni. A történet Kahlen a szirén és Akinli, a földi halandó szerelmét mutatja be. Kahlen egy életen át, a legnagyobb alázattal az Óceánt szolgálja, ami megmentette az életét, mígnem egyszer beleszeret Akinlibe, akiért úgy érzi érdemes mindent feladni. Igazi, mindent elsöprő szerelem, amit talán csak a mesében, és az ókori görög történelem mítoszaiban létezik.

 

Fábián Janka: Búzavirág

Amikor a szerelemért érdemes vállalni a legnagyobb fájdalmat is. Családregény egy életen átívelő szerelemmel. Főszereplője Emília és Vince, akik nagy terveket szőnek, de az élet közbe szól, közösen dédelgetett álmukat a háború darabokra töri. Amikor Mimi szerelmét is elveszíti, egyedül vág neki Amerikának, hogy beteljesítse a nagy álmot, azt amire ők ketten mindig is vágytak. Valóságos, pontosan ábrázolt és szerethető karakterek egy nagyszerűen megírt regényben.

 

María Duenas: Öltések közt az idő

Talán a legmeggyőzőbb, ha a nagyszerű író, Mario Vargas Llosa szavait idézzük: "Csodálatos regény a jó öreg hagyományok szerint intrikával, szerelemmel, misztikával és gyengéd, szemtelen, jól megrajzolt szereplőkkel." A regény az utolsó pillanatig fogva tartja az olvasót, a történet hulláma magával ragad és nem ereszt. Lelki bonyodalmak, utazás és kalandok. Ezt követheti végig a regényt kézbevevő olvasó.

 

Kerstin Gier: Rubinvörös - Időtlen szerelem

Könnyed hangvételű, letehetetlen olvasmány fiatalságról, bohóságról, rejtélyekről és szerelemről. Főszereplője Gwendolyn, az időutazó kamasz, és Gideon, akik szerelmükkel képesek még az idő korlátait is áttörni. És ami az igazán jó hír, hogy a történet nem ér véget a könyvvel, hiszen egy trilógia első kötetét fogja a kezébe az olvasó. Érdemes mindhárom részén át nyomonkövetni a szereplők izgalmas életét.

 

Karina Halle: Túl közel hozzád

A New York Times és az USA Today bestseller szerzőjének új regénye. Vajon a korkülönbség, az üzleti kapcsolat meddig állhat a szerelem útjába? Erőteljes, elragadó történet, mely visszaadja a szerelembe vetett elveszett hitet. 2018 egyik leglebilincselőbb és legizgalmasabb regénye.

 

A Szolnok Plaza Libri üzletében garantáltan megtalálod azt a könyvet, amit a legszívesebben forgatnál a kezedben.

 

http://szolnokplaza.hu/

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget