Ma 2019. 3. 26, kedd, Irén napja van.

Ipari takarítógépek kölcsönzése és leasingje

2018.03.20 15:42. - Kovács Janka

Az ipari takarítógépek kölcsönzése Budapesten és országszerte is egyre elterjedtebb. A Hun Higiénia Kft. ezen termékek országos bérbeadását, és leasingjét is vállalja. A leasing azért jobb mert a futamidő lejáratát követően az ügyfél eldöntheti, hogy maradványértéken meg akarja-e vásárolni a gépeket vagy sem. A bérlésnél erre nincs lehetőség. Bérlésénél a gépek visszakerülnek a bérbeadóhoz.


Hirdetés

Milyen területekre jók a takarítógépek?

Olyan nagy terek és felületek takarítására fejlesztették ki az ipari takarítógépeket, amiket hagyományos módon már nem lehet rendesen és időben hatékonyan feltakarítani. Elsősorban nagy számú embert befogadó helyekre gondolunk, mint raktárak, bevásárlóközpontok, szállodák, mélygarázsok, sportcsarnokok, stb., de szóba kerülnek az üzemek, szerelőműhelyek is, ahol kisebb a forgalom, de makacs szennyeződésekkel találkozhatunk egy-egy takarítás során, amelyeket az említett gépek tökéletesen el tudnak távolítani. Nagyrészt mentesítik az embert a nehéz feladatok alól az ipari takarítógépek, illetve ezek az eszközök egy emberrel szemben nagyobb erővel is bírnak és hatékonyabban tudnak fellépni a szennyeződések eltávolításában.

 

Kisebb létesítményekben is használhatóak ezek a gépek?

Elmondható manapság ezekről a takarítógépekről, hogy egyre inkább elterjedtek, de nemcsak az ipari felhasználásban, hanem különféle szolgáltatásokat nyújtó közepes méretű boltok, társasházak tisztításában, közösségi épületek tisztításában is. Alkalmasak a nagyobb családi házak és magánépületek higiéniai takarítására is.

 

Hogyan béreljek takarítógépet?

Ehhez ad nagyobb lendületet, hogy ezeket a gépeket mára már nem kell feltétlenül megvásárolnunk. Ahogyan más minőségi termék esetében, úgy ezekre is érvényes, hogy lehet lízingelni, illetve bérelni őket. Ráadásul a cégnél az ipari takarítógépek kölcsönzése Budapesten már országosan is elérhető. A felszámított havidíjak bérlés esetén a következőt tartalmazzák: a teljes kopóanyag és alkatrészszükséglet költségét, a full service szolgáltatást, korlátlan üzemóra és géphasználatot, ingyenes kiszállást és gépkiszállást, évi időszakos ingyenes teljes átvizsgálás, 48 órás szervizszolgálatot a munkanapokon. Biztosítják továbbá az öt munkanapon túli meghibásodás esetén a cseregépet is. A takarítógépek már 0 Ft kezdő részlettel is igényelhetők, a díjazás euró alapon az aktuális MNB középárfolyamon kerülnek kiszámlázásra.

A gépbérlés ideje alatt lehetséges egy egyszeri 3 hónapos szüneteltetés, amely hozzáadódik a bérlet időtartamához. A futamidő végén a takarítógép visszaszállításra kerül, azonban a bérleti konstrukció nem jelent tulajdonátruházást. A takarítógépek végig a bérbeadó tulajdonában maradnak.

 

Hogyan leasingeljek takarítógépet?

Ha azonban leasingelünk egy takarítógépet akkor olyan mintha részletre vásárolnánk meg a takarítógépeket. A konstrukció ugyan azokat tartalmazza, mintha megvásároltunk volna egy takarítógépet. Ugyan úgy élnek hozzá a garanciális, és a szervízelési opciók is, ugyan azok a szolgáltatások tartoznak hozzá, mint a gépoktatás, betanítás, helyszínre szállítás, beüzemelés. A leasing előnye a bérléssel szemben az, hogy a futamidő lejárta után a gépet 2 havi részletdíj fejében maradványértéken megvásárolhatjuk, így a gép a tulajdonunkba kerül, míg a bérlésnél ez nem így van.  Így egy profi takarítógép könnyedén elérhető.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget