Ma 2019. 3. 26, kedd, Irén napja van.

Elkapták a törökszentmiklósi biciklitolvajokat

2018.03.26 14:54. - Kovács Janka

Az összehangolt rendőri intézkedéseknek köszönhetően több kerékpártolvaj is rendőrkézre került Törökszentmiklóson.

Hirdetés

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt időszakban több kerékpárlopás is történt. Jellemzően a nyitott, vagy éppen kulccsal nem zárt kiskapukon keresztül osont be az ismeretlen az ingatlanok területére, majd onnan elvitte a falnak támasztott, lezáratlan  kerékpárokat.
 
A törökszentmiklósi nyomozók a további kerékpárlopások megelőzése, valamint az elkövetők azonosítása, illetve elfogása érdekében összehangolt rendőri intézkedéseket hajtottak végre, amely rövid időn belül eredményre vezetett.
 
A rendőrök 2018. március 19-én elfogták M. G. törökszentmiklósi lakost, aki több kerékpár eltulajdonításával is megalapozottan gyanúsítható. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.
 
Egy pár nap elteltével egy újabb kerékpárlopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Egy örményesi épület falához letámasztott bicikli cserélt gazdát 2018. március 21-én délelőtt. A tulajdonos ismerősei látták az idegent a kétkerekűvel távozni, ezért a nyomába eredtek, miközben értesítették a rendőröket.
 
A 18 éves férfi, amikor meglátta a járőröket, befutott a házak közé. A rendőrök és a fegyverneki polgárőrök folyamatosan tartották a kapcsolatot, tájékoztatták egymást és szisztematikusan ellenőrizték az érintett településrészt, még a lakóházak mögötti veteményest és nádast is. Végül a rendőrök az egyik lakóház udvarán elfogták a fiatalt.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget