Ma 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van.

Tommy Hilfiger vitorlás cipő

2018.04.20 09:25. - Kovács Janka

Hamarosan beköszönt a várva-várt tavaszi kellemes idő, amely egyúttal azt jelenti, hogy a téli cipők, bakancsok, csizmák a szekrény mélyére, míg a könnyed tavaszi cipők előtérbe kerülnek. A félcipők, vitorlás cipők és belebújós mokaszinok a meleg hónapok megfelelő viseletei. (Hirdetés)


Paul Sperry álmodta meg a vitorlás cipőt 1935-ben, úgy, hogy gumitalpba mintát vágott, hogy kevésbé legyen csúszós a lábbeli a vizes fedélzeten. Kizárólag bőr felsőrésszel készültek a cipők annak idején, ezek felszínét beolajozták, hogy a vizet könnyedén lepergessék. A ’80-as évekre az utcákon és a fedélzeten is hódított ez a fajta cipő.

 
A vitorlás cipők a kifinomult életstílust és eleganciát sugározzák. Egyfajta garanciát jelent a divat világában a Tommy Hilfiger márka. Alapítója 1984-ben levédette saját nevét és előrukkolt első ruha kollekciójával, ami a lezser utcai divatot hivatott képviselni. Az egész világot meghódította egyedi, összetéveszthetetlen stílusjegyeinek köszönhetően. Különböző zenei irányzatokat követtek a ruhák, így olyan ismert előadók is viselték a tervező ruháit, mint Snoop Dogg, vagy a Destiny’s Child tagjai.
 
A Tommy Hilfiger márka erőssége az eredetiségben és autentikusságban van, nem követi, inkább kezdeményezi a trendeket. Amennyiben vitorlás cipőt szeretnél vásárolni, nyugodtan válassz magadnak a Tommy Hilfiger darabjai közül! A vitorlás cipők a nevükkel ellentétben nem feltétlen a vitorlázásra valók, inkább egy divatelemnek tekinthetők, akárcsak például a western csizmák esetében, ez is egyfajta önkifejezési módot takar.
 
Napjainkban mind a nők mind a férfiak körében divat a bokavillantás, ennél a fazonú cipőnél keresve sem lehetne jobbat találni erre a célra. Leginkább egy szűk, felhajtott vászonnadrággal mutat a legjobban, a fiatalos lazaságot képviseli. Zokni nélkül mutat a legjobban, de higiéniai okokból ajánlott a titokzokni viselése, amely sokkal esztétikusabb megjelenést kölcsönöz, mint hagyományos társai.
 
Nagyon trendi megjelenést kölcsönöz manapság a vitorlás cipő, de nem mindenhová számít megfelelő viseletnek. A laza hétköznapokra, sétához, egyéb szabadidős programhoz tökéletes, de egy komolyabb tárgyaláshoz nem ajánlatos ezt a fajtát választani, így inkább maradjunk a klasszikus öltönycipő mellett. A LifeStyleShop webshopjában bátran válogathat a különböző fajták között, igényeinek megfelelően!
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget