Ma 2019. 3. 26, kedd, Irén napja van.

Tapossunk bele a nyári divatba!

2018.05.18 14:26. - Kovács Janka

A téli nőies csizmákat és vagány bakancsokat mi is imádjuk, de valljuk be, hogy csodás, mikor a frissen festett lábujjaink kivillannak a nyári szandálokból. A kirakatok néhány hét alatt megteltek csodás topánkákkal, amiből az ember lánya folyton azt érzi, hogy sosem elég. Nem baj, hogy már a nyolcadik papucs, és tizenkettedik szandál hever a szekrény legmélyén… Nézzük, melyek azok a darabok, amelyeket érdemes lesz beszerezned a Szolnok Plazából!


(Hirdetés)

Az idei trendeket elnézve 2018-ban szebbnél szebb darabok kacsintgatnak ránk a webshopokon keresztül és a boltok polcain. Szerencsénkre idén a tűsarkak mellett a kényelem kerül előtérbe, így végre a hosszú sétákat is nőiesen tehetjük meg, miközben nem érezzük azt, hogy leszakad a lábunk.

A letisztult fazonú, egyszínű sportcipők között egyre több olyan találni, ami akár szoknyával is hordható, főleg ha a minimalista dizájnt feldobja egy apró hímzés vagy néhány strassz kő. Emellett válassz bátran púder színeket, ami még inkább hangsúlyozza a nőiességedet! Playersroom üzletünkben mindig találhatsz vagány és nőies stílust ötvöző darabokat!

Azoknak, akik inkább választják a könnyebb darabokat, jó hír, hogy idén is tarolnak majd a balerina cipők, de itt is érdemes a „kevesebb néha több” elvet betartani. Válassz föld színeket, hogy a lehető legtöbb alkalomra fel tudd venni. Egy balerina cipő ugyanis fazonjából adódóan az egyik legkihasználtabb tavaszi-nyári darabod lehet. Devergo üzletünkben a púderszíneken át az élénkebb árnyalatokig széles választékból válogathatsz!

Ha nem bírod a lábadon a zárt cipőt, és inkább vagy szandál vagy papucs párti, akkor az idei a te éved lesz. A bőr hatású, egyszerű fazonú saruk szinte elárasztották az üzleteket. Tapasztalatból mondjuk, hogy érdemes itt is figyelni a kényelemre, hiszen nincs annál fájdalmasabb, mint mikor vágja a lábunk valamelyik részét az egyik pánt. De persze a minimalizmus mellett idén is megjelenik az extravagancia, színekben és fazonokban egyaránt. A bátrak nyugodtan válasszanak rikító darabokat, amik fel vannak dobva egy óriási masnival, néhány látványos kővel vagy tarka, nagy méretű hímzéssel! A CCC-ben a telitalpú szandáloktól kezdve a pántos sarukon át egészen a magassarkú elegánsabb darabokig minden alaklomra találhatsz megfelelő cipőt!

http://szolnokplaza.hu/Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget