Ma 2018. 11. 20, kedd, Jolán napja van.

Hol vásárolható az interneten használt Krone félpótkocsi?

2018.06.04 12:43. - Kovács Janka

A Krone félpótkocsi vásárlása eddig szinte elérhetetlennek tűnt, ám most egy új internetes portál kínálata igyekszik forradalmasítani a nagy gépek, utánfutók és pótkocsik adásvételének piacát. A mascus.hu internetes aukciós portál ugyanis elhozta Magyarországra is a már nemzetközi színtéren elismerést kivívott felületét, hogy már a magyarok is vásárolhassanak használt nagy gépeket vagy licitálást indíthassanak a különböző eszközökre, felszerelésekre, járművekre. A Krone félpótkocsi ugyanis nem az egyedüli kategória, amit a portálon találhatunk. A haszongépjárműveken kívül még licitálhatunk mezőgazdasági gépekre, erdészeti gépekre, építőipari gépekre, anyagmozgató gépekre és kommunális gépekre is.


Még mindig hódít a piacon a Krone ponyvás félpótkocsi

Az árufuvarozással, termékszállítással foglalkozó kisebb és nagyobb cégek is előszeretettel vásárolják meg szolgáltatásaik lebonyolításához a Krone félpótkocsikat, hiszen egy igen népszerű márkaként, sok éves tapasztalattal kínálják az egyik legjobb minőségű teherszállításra alkalmas félpótkocsikat. A Krone félpótkocsik sokoldalúan segítik a szállítmányozást, akár hűtésről, akár ponyvás kialakításról is legyen szó. A népszerű ponyvás félpótkocsik idehaza is igen nagy népszerűségnek örvendenek, ezért nem csoda, hogy sokan keresik a használt Krone félpótkocsikat a különböző nagy gépekkel és mezőgazdasági járművekkel foglalkozó használt jármű kereskedésekben és az interneten is. Azonban eddig nem nagyon lehetett online felületet találni, amely kimondottan a nagy gépek adásvételére specializálódott volna.

 

A Mascus elhozta Magyarországra is a licitálás egy új dimenzióját!

A mascus.hu ma már Magyarországon is elérhető, így mi is részesei lehetünk annak nemzetközi közösségnek, amelyben már több mint 100.000 aukciós gépjármű vesz részt. Az egyszerű és letisztult kezelőfelület mögött egy igen komoly adatbázis lapul, amelyben vállalkozásunk vagy mezőgazdaságunk számára vásárolhatunk kedvező áron gépjárműveket, eszközöket és más nagy gépeket is. A portálon ezenkívül egy igen gazdag műszaki leírásokat és kézikönyveket tartalmazó pdf adatbázis is található azok számára, akik tudásukat szeretnék bővíteni. A különböző országok, típusok és márkák szűrhetőségén felül számtalan egyéb módon is megtalálhatjuk a legmegfelelőbb gépet, amit a licitálásnak köszönhetően a legkedvezőbb áron tudunk beszerezni.

 

Akár alkatrészeket is találhatunk Krone félpótkocsihoz

A mascus.hu portálon nem csak a Krone félpótkocsikat találhatjuk meg a Haszongépjárművek főkategória, Félpótkocsik alkategóriájában, hanem a hozzá szükséges alkatrészeket is az Alkatrészek aloldalon. A Mascus portálon közel negyed milliónyi alkatrész várja új gazdáit a legnagyobb gépekhez, eszközökhöz és márkákhoz. A Krone félpótkocsik mellett más elhúzható ponyvás félpótkocsik, hűtős félpótkocsik, platós félpótkocsik és konténer szállítók is megtalálhatóak az oldalon. A Krone modellek közül pedig különösen népszerűek a Curtsainsider, az SD, a Schiebeplane Standard, a Semiremolque Frigo Standard és az SDP 27. A licitálási lehetőségeknek köszönhetően azonban minden Krone félpótkocsit a legjobb áron tudunk beszerezni!

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.14. 45.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget