Ma 2020. 6. 2, kedd, Anita, Kármen napja van.

Karszalag rendelés: már egy kisebb partira is megéri!

2018.07.04 09:49. - Kovács Janka

A karszalagokról mindenkinek a szórakozás, a koncertek és a fiatalság jut eszébe. Nem is csoda, hiszen a legnagyobb karszalag rendeléseket a különböző fesztiválok adják le.


Csak 2017-ben, közel 450.000 szigetlakó bulizott a hazai színtér egyik legnagyobb fesztiválján, a Szigeten. A Szigete ezért 2018-ban egy újfajta karszalagot kénytelen bevezetni, amivel már fizetni is tudnak a belépett látogatók. A modern technológiát is felhasználó karszalag a számtalan funkciója mellett, már szinte teljes mértékben kizárja a hamisítás lehetőségét is.

A karszalagok egyébként nem csak a zenei fesztiválokon használatosak, hanem élményfürdőkben, tárlatokon, gálákon, esküvőkön és kisebb rendezvényeken is. Előszeretettel használják városi, zárt körű főzőversenyeken, pecázó bajnokságokon, kézműves fesztiválokon és kisebb-nagyobb diszkókban és klubokban, esti rendezvények belépési azonosítójaként is. A karszalag elsődleges célja ugyanis, hogy kizárja az illetékteleneket a helyszínről és a fizető vendégeknek kényelmes és nyomon követhető bejutást tegyen lehetővé.

 

A karszalag ideális 100 fős rendezvényre vagy klubkoncertre is!

A karszalagexpressz.hu jóvoltából megtudtuk, hogy akár kisebb rendezvényekre, koncertekre vagy zárt körű partikra is ideális megoldást jelentenek a karszalagok, hiszen akár kisebb mennyiségben is megvásárolhatóak, rendkívül kedvező áron. A darabonként akár 10 forint alatt is elérhető karszalagok különböző típusokban, kialakításokban, színekben és mintákban kaphatóak. Ráadásul kiváló reklámhordozó felületet biztosítanak. A karszalagokra akár a fellépő együttesek neve, akár a helyszín logója, akár a szponzorok logói is elhelyezhetőek elenyésző költségért.

A karszalag rendelés menete rendkívül egyszerű és a termékek is nagyon gyorsan elkészülnek, így a megrendelésünk sürgős esetben is meg fog érkezni. Ma már nem csak személyesen vagy telefonon, hanem akár e-mailben vagy online megrendelő űrlap segítségével is megvásárolhatjuk az ideális karszalagokat. A sima karszalagok, a csuklópántok és a feliratozott vagy speciális termékek is egyszerűen megrendelhetőek és költségük könnyen kalkulálható. Az egyszerű karszalag rendelések esetén, ha DU 14:00-ig megérkezik a rendelés, már a következő munkanapon szállításra kerülnek a termékek.

 

Karszalagok, csuklópántok, karkötők, nyakpántok…

Nem csak egyszerű, egyszínű tyvek karszalagokat vásárolhatunk, hanem mintás, tőszelvényes és mix csomagok közül is válogathatunk. Emellett igen népszerűek a plastic és vynil csuklópántok is. Sokan élnek a feliratozás vagy logózás lehetőségével, amelyek egyaránt elérhetőek karszalagokra, csuklópántokra, nyakpántokra, textil karszalagokra és szilikon karkötőkre is. A lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen akár több színben pompázó változatokat, mintás és vonalkódos karszalagokat is választhatunk is rendelhetünk, ám ezek elkészítési idejéhez minden esetben egyéni ajánlatkérés szükséges.

Legyen szó házi buliról, saját együtteses fellépésről, kisebb partiról vagy bármilyen, belépőhöz kötött eseményről, ne feledkezzünk meg a karszalag rendelésről sem! Az elhanyagolható árú befektetés nem csak szervezőknek és a biztonságért felelős szakembereknek hasznos, de a vendégeknek is. A sok fiatalnak ugyanis szép emlékeket idézhet fel, hosszú időn át, ha rápillantanak a kezükön hordott karszalagra, karkötőre és újra átélhetik a nyár leggyönyörűbb pillanatait.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget