Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

Rúzsa Magdi koncerttel kezdődik pénteken, szombaton folytatódik a Reptár Piknik

2018.07.04 15:14. - Kovács Janka

Repülőgép szimulátorok kipróbálása, gamer zóna, Dolák-Saly Róbert előadás is várja az érdeklődőket a Reptár pikniken szombaton.


A tavalyi hagyományteremtő után az idei, második RepTár Piknik rengeteg új élményt tartogat. A meglévő élményelemeink,  a 4D mozi, a MiG-29 szimulátor, a Jak-52, MiG-21 pilótapont mellett kipróbálható lesz a Mi-24, Mi-8P, és  egy MiG-21-es pilótafülke is. . A Hangár épületben Gamer Zónát alakítunk ki a Play IT szervezőivel. Kipróbálható lesz a HTC Vive VR, a Lenovo Jedi Challenge AR, 1 vs. 1 - CSGO és Rainbow Six Siege, az Oculus Rift & Play Station VR, az Xbox One Playseat-Forma Motorsport VII és F12017, az Xbox One Kioszk és a Lasertag.

A rajongók találkozhatnak két youtuberrel Szalay Istivel és Unfielddel.

Lesz drónreptetés, RC tank bemutató és idén is meglátogatják a RepTárt a kisteleki veterán motorosok és a bátor látogatók akár több tíz méter magasba is emelkedhetnek a darumadárral.

 

A tavalyi sikerre való  tekintettel az idén is a Felelős Szülők Iskolájaval szorosan együttmüködve valósítjuk meg az alábbi látványos és tartalmas élményprogramokat.

Örök siker a színes óriás játék, a kooperációs ernyő. Fiatal, jókedvű animátorok moderálásában egy hatalmas 7 méter átmérőjű szivárványszínű kooperációs ernyővel és különböző nagymozgásos élménypedagógiai feladatokkal invitálnak majd egyszerre akár 25-30 résztvevőt is közös játékra.

Lesz érzékenyítő kutyás bemutató, ahol a gyerekek megtudhatják, hogy a terápiás kutyák miben segíthetnek a fogyatékossággal élő embereknek és különböző játékos, ügyességi feladatokban vehetnek részt.   

Sokak kedvenc számítógépes játéka, az Angry Birds a 3 dimenziós valóságban is megelevenedik majd a nap folyamán. Igazi csapatjáték lesz ez, ahol mindenki egy-egy karakter bőrébe bújva, a saját mozdulataival irányíthatja a szereplőket. A Katonai Emlékpark Pákozd munkatársainak jóvoltából pedig Raptor lézerharcban, kézigránát dobó gyakorlaton, alaki kiképzésen és egy huszárságtörténeti vetélkedőn is részt vehetnek kicsik és nagyok egyaránt.

 

A Vagon színpadon a Három bajusz gazdát keres címmel egyedi interaktív műsorban vehetnek részt a bátor vállalkozók –Víg Balázs kortárs író előadásában, aki a saját meséjét kelti életre, drámapedagógiai játékelemekkel, sok nevetéssel és szerepjátékkal. Délután 14 órakor szintén Vig Balázs előadásában a  Puszirablók című könyv alapján játékos, dramatizált előadást láthat a nagyérdemű.

Déltől a Rámpás rakodó épületben, Dolák-Saly Róbert lép fel Családi gumiszoba című gyermek és családi műsorával. A gyerekeknek szóló előadás egy játékos, interaktív, sajátosan Dolák-Salys humorba ágyazott koncert, amelyen a felnőttek is jól szórakoznak.

 

 

A nagyobbacskák kipróbálhatják a szolnoki Kölyökpark jóvoltából a német tervezésű Quadro nevű tervező játékot, mely lényeg a kreatív gondolkodás fejlesztése. Tervezés, építés, játék - Kreativitás, térlátás, mozgás.Egyedülállóan kreatív és komplex német játék, melynek elsődleges célcsoportja a 2-12 év közötti korosztály.
A „Create and Build” típusú játékrendszer modulokból és elemekből áll, szinte korlátlan variációs lehetőségekkel.   Az számítógépes világban online megtervezett bármilyen eszközt – repülőt, autót, stb. – a valóságban , ott helyben is megépíthetnek a vállalkozó kedvű gyerekek.

 

A gyermekek által is nagyon kedvelt digitális tartalmak is elérhetőek lesznek a REPTÁR Pikniken, hisz az oly közkedvelt Da Vinci Tv ismeretterjesztő filmjeit is megnézheti a nagyközönség a konferenciateremben.


A RepTár Piknik reggel 9-től 19 óráig fogadja a látogatóit.

A belépő 1500 forintba kerül, 6 év alatt és RepTárs klubkártyával rendelkezők számára díjmentes.

A VIP belépőjegy: 6.900 forint (kizárólag elővételben vásárolható meg), a jegy tartalmazza a belépőjegy árát és korlátlan élményelem használatot – kivéve a MiG-29-es szimulátort –, valamint elsőbbségi lehetőséget a Gamer pontnál.
A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak!

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget