Ma 2019. 2. 17, , Donát napja van.

Nyitott ablakon mászott be, csukott ajtón át akart távozni, de nem sikerült a betörőnek

2018.07.30 15:12. - Kovács Janka

A betörő Törökszentmiklóson mászott be egy fürdőszoba nyitva hagyott ablakán, majd a bejárati ajtón akart távozni, de nem sikerült, mert felébredt a zajra az ott lakó.

Hirdetés

 
Egy ismeretlen férfi 2018. június 17-én hajnalban bement egy társasház udvarára Törökszentmiklóson, majd az egyik lakás fürdőszobájának nyitva hagyott ablakán bemászott az épületbe. Némi készpénzt magához véve a kulcsra zárt bejárati ajtón át kívánt távozni. A zörejre azonban az otthon alvó tulajdonos felébredt, felkapcsolta a villanyt és megzavarta a tolvajt, aki elmenekült a helyszínről. A sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségre. Jó személyleírásának köszönhetően a nyomozók azonosították és rövid időn belül elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit. A rendőrök előállították a törökszentmiklósi lakost a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.
 
 
A nyomozás vizsgálati szakaszában a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
 
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget