Ma 2019. 2. 17, , Donát napja van.

Nem a kijelölt fürdőhelyen akart a Tiszába ugrani, baleset lett a vége, mentőhelikopter szállította kórházba

2018.08.01 14:18. - Kovács Janka

A fiú Tiszakécskénél úszta át a Tiszát, szerencséjére egy horgász vette észre a balesetét és ő értesítette a rendőrséget, majd a mentők helikopterrel szállították kórházba.

Hirdetés

 
Egy horgász értesítette a rendőrséget, hogy Nagyrévnél, a Tisza partján egy fiatalember be akart ugrani a Tiszába, de megcsúszott és beütötte a fejét. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a helyszínre irányította a járőröket.  A Tiszaföldvári Rendőrőrs körzeti megbízottja és járőrvezetője állampolgári segítséggel jutott a sérülthöz. A segítségükre siető férfi a nagyrévi komptól motorcsónakjával vitte el a rendőröket a nehezen megközelíthető helyszínre. A rendőrök tudtak a mozdulatlan fiatallal kommunikálni. A fiú elmondta, hogy a tiszakécskei oldalról úsztak át a meredek partszakaszhoz, ahol megcsúszott és hanyatt esett, megütötte magát, nem tud mozdulni. Közben a tiszakécskei oldalról motorcsónakkal megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai is, akik megkezdték a sérült ellátását, majd átszállítását a tiszakécskei oldalon várakozó mentőhelikopterhez. A beteg rögzítésében, a csónakban történő szállításában, abból való kiemelésben a járőrök segítséget nyújtottak.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet az élővizek veszélyeire és a fürdőzés szabályaira! A kánikulában se feledkezzenek meg róla, a élővizek mentén a legbiztonságosabb a kijelölt fürdőhelyek használata! Ezeket a helyszíneket szakemberek választják és jelölik ki. Itt vannak meg a feltételek, amelyek lehetővé teszik – szükség esetén – a gyors mentést is.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget