Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Hamarosan elkezdődik Szolnok utolsó nyári bulija

2018.08.23 15:45. - Kovács Janka

Augusztus 29-én kezdődik a Provakáció Szolnokon, négy napon keresztül lehet bulizni a Tiszaligetben.


Szolnok fesztiválkínálata közül eddig hiányzott a többnapos könnyűzenei fesztivál, amelyet a szervezők a Provakáció névre keresztelt négynapos programsorozattal szeretnének pótolni - hangzott el a rendezvény sajtótájékoztatóján. 

- 18 koncerttel készülünk augusztus 29. és szeptember 1. között, de ezek mellett street foodot kínáló food truckok, gyermek és felnőtt vidámpark, nyugó zóna is színesíti a fesztivál programkínálatát - mondta az egyik szervező, Tompa Zsuzsanna. 
 
A fesztivált egyszerre ajánlják a fiataloknak, a családosoknak és az idősebb korosztálynak is. Az idén érettségizettek belépőt kaptak ajándékba a várostól, a családok 14 év alatti gyermekei (igazolványt hozzanak) ingyenesen látogathatják a fesztivált és a koncertek kezdései mind munkaidő után, 17.00 és 19.00-kor kezdődnek, így nem kell a ligetbe rohannia senkinek sem. A fesztiválnak két üzenete is van: az egyik, hogy nyár utolsó hétvégéjén eresszük ki a gőzt és egy hatalmas bulival búcsúztassuk a nyarat, a másik pedig, hogy a jó zene kortalan, a sláger örök és a mai együtteseket ugyanúgy lehet imádni, mint egy nemzedékkel ezelőtt.
 
A fesztivál 0. nappal indul, a Sláger Tv sztárfellépőivel, majd átvált a könnyűzene, pop és rock vonalra.
- Korábban már volt egy hasonló rendezvény Szolnokon, ahol nagy sikere volt a mulatós műfajnak, ezért is nyitjuk ezzel a fesztivált - mondta Balajthy Béla szervező. Hozzátette, a 0. nap koncertjéről tv felvétel fog készülni és több alkalommal is leadják majd a televízión, így bármikor visszanézhetők lesznek a koncertek. 
 
- A fellépők sorában történt némi változás: Fischer László és a Korál sajnos mégsem tud jelen lenni a fesztiválon, ezért helyette az Üllői Úti Fák fog koncertezni - mondta Ratkai Miklós, koncertszervező. Emellett elárulta, hogy Geszti Péter egy óriási show-val érkezik, de természetesen a többi fellépő is már nagyon készül a fesztiválra. 
 
A sajtótájékoztató végén a szervezők felhívták a figyelmet, hogy aki nem szeretne sorban állni a karszalagokért, azok az Auchan áruház ügyfélszolgálatán a jegyvásárlás után egyből megkapják azokat (korlátozott számban ugyan), így gyorsabban bejuthatnak a fesztiválra. 
 
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget