Ma 2019. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.

Táncdalfesztivál Szolnokon!

2018.09.07 15:56. - Kovács Janka

Szeptember végéig lehet jelentkezni a Szolnok Tv Táncdalversenyére, amit az 50 évvel ezelőtt megrendezett Táncdalfesztivál mintájára hívtak életre. 


- Szolnokon tíz évvel ezelőtt rendeztük meg először a versenyt, és úgy gondoltuk, ebben az évben újra lehetőséget adunk az énekeseknek - elevenítette fel a kezdeteket Torda Ferenc, a verseny produkciós vezetője-szerkesztője a verseny sajtótájékoztatóján. A mostani Táncdalversenynek az 50 évvel ezelőtti Táncdalfesztivál adta az ötletet, és így nemhiányozhat Poór Péter, az eredeti műsor egykori sztárja sem, aki zsűriként jelenik meg.

- Nagyon örülök, hogy ismét adnak teret ennek a műsornak, és úgy gondolom, fontos, hogy manapság is szülessenek maradandó slágerek - táncdalok - mondta Poór. 
A versenyre eddig több mint 50-en jelentkeztek, de még szeptember végéig tart a jelentkezési határidő. A versenyzők az ország minden pontjáról jelentkeztek a 16 évestől egészen a 60 feletti korosztályig. 
A szervezők elmondták, a verseny nem titkolt célja felidézni a 60-as évek táncdalfesztiváljainak hangulatát, hiszen, ahogy fogalmaztak, az értékes dalok soha nem mennek ki a divatból.
 
A mezőtúri elődöntő október 20-án, 17:00-kor a helyi művelődési házban, illetve október 27-én, 19:00-kor Jászberényben, a filmszínházban lesz. A döntő pedig november 17-én, 19:00-kor Szolnokon, a Cserkészházban lesz.
 
Mindegyik térség legjobb 5-5 versenyzőjének lesz lehetősége résztvenni a szolnoki döntőn, valamint a közönség 1-1 versenyzőt juttathat tovább az elődöntőkből.
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.04.24. 16.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget