Ma 2019. 2. 19, kedd, Zsuzsanna napja van.

Felújították a tiszaderzsi egészségházat

2018.10.02 15:41. - Kovács Janka

Tiszaderzs Községi Önkormányzat 23,5 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert, amely segítségével megtörtént az egészségház felújítása.

Hirdetés

 
A projekt keretében a korábban energetikai szempontból elhanyagolt, Tiszaderzs, Fő út 15. alatt álló épület homlokzati nyílászáróinak cseréje, lábazatának és homlokzati falának hőszigetelése, padlásfödém hőszigetelése, valamint a burkolatok és a tetőhéjazat cseréje is megvalósult. Az energetikai felújítás mellett hangsúlyos szerepet kapott a beruházás helyszínének részleges akadálymentesítése és az egészségügyi szolgáltatások (védőnői szolgálat és vegyes háziorvosi praxis) részére a hiányzó vagy leromlott állapotú eszközök beszerzése és cseréje. 
 
A fent leírt fejlesztések eredményeként kialakított, modern, a hatályos jogszabályoknak is megfelelő, energia- és költségtakarékosan üzemeltethető épület átadásán köszöntőt mondott Kovács Sándor, Országgyűlési képviselő, Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fótosné Czeglédi Zsuzsanna, Tiszaderzs Község Polgármestere.
 
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget