Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Ezért ne becsülje le a HP laptopok erejét

2018.10.25 13:06. - Kovács Janka

Az egyik legnagyobb nevű laptopgyártó világ szinten is a HP, amely sok éves múlttal vívta ki magának az elismerést a szektorban. Mára már a HP márkanév a minőségi laptopok gyártásával forrt össze, így legyen szó bármilyen felhasználási területről, a HP notebookjai között biztosan meg fogjuk találni a számunkra ideális konfigurációt. Az otthoni felhasználástól kezdve, az irodai alkalmazáson át, akár a komolyabb fejlesztési, programozási és média szerkesztési munkálatokig, minden feladatra találunk megfelelő HP notebookot.


 

A HP laptopok igen széles skálájával találkozhatunk, ha ellátogatunk az usanotebook.hu webáruházba. A legkedvezőbb árú laptopokat már 85.000 forint körül beszerezhetjük, de a legerősebb hardver elemekkel felszerelt gamer változatok már az 1 millió forintot is megközelíthetik. A sok százezer forintunkért cserébe azonban egy sok éven át ultra sebességgel futó, professzionális, felső kategóriás terméket kapunk, amelyeken még hosszú ideig futnak akadás mentesen a legújabb játékok is. A különböző felhasználói rétegek tehát mindannyian megtalálják a maguk számára ideális típust a HP laptopjai között.

 

A HP neve egyet jelent a minőséggel, már 1939 óta

A HP a két alapító tag nevéből keletkezett, akik 1934-ben végeztek a Standford-i egyetem mérnöki karán. Bill Hawlett és Dave Packard pár évvel később egy garázscéget alapított, alig több mint 500 dolláros alaptőkével. Első termékeik között vált sikeressé egy auto oszcillátor, amelyet minden idők leghosszabb idejéig, 33 évig gyártottak és forgalmaztak és olyan nagy neveknek is szállítottak, mint a The Walt Disney Company.

Mára már a világ egyik vezető IT vállalataként tartják számon, köszönhetően az olyan sikeres termékeiknek mint az asztali számítógépek, a nyomtatók, fényképészeti termékek, a notebookok és az ezekhez tartozó szoftverek és szolgáltatások. A cég már a 2011-es évben is közel 130 milliárd dolláros árbevételről számolt be. A széles termékskála között fellelhetőek még a mai napig is a számológépek, a monitorok, a digitális fényképezőgépek, a PC-k, a nyomtatók, a lapolvasók, a PDA-k és a televíziók is.

 

Jót, jó áron: ez a HP notebook legfőbb jellemzője

A piac legjobb ár-érték arányú gépeit a HP kínálja vásárlóinak, amelyekhez egészen hosszú, 3 éves garanciát is biztosít. A különböző konfigurációkban elérhető változatok között az otthoni használatra is alkalmas modellek is megjelennek, a HP 15 és a HP 250 széria gyengébben szerelt típusai. Azonban ezek a gépek is rendelkeznek 4GB memóriával és 500 GB-os HDD háttértárral, amelyekhez Intel Celeron processzor biztosítja a szükséges erőt. A 15,6”-os matt, LED kijelző megbízható Intel Graphics videokártyát kapott. Ezeknél erősebb gépeket vásárolhatunk irodákba, vállalkozásunkhoz vagy tanuláshoz is, a HP 14, a HP x2 vagy a HP ProBook személyében.

Azonban aki igazán nagy teljesítményre vágyik, az is megtalálja magának a megfelelő HP notebook modellt. A játékhoz, videoszerkesztéshez vagy akár modellezéshez is használható erős HP EliteBook, HP 17 vagy HP Zbook különböző változatai ugyanis megbirkóznak a legnagyobb hardver igényű programokkal is. Az Intel Core i7-es processzor mellé akár 512 GB SSD-t és 32 GB memóriát is kapunk, amelyhez 17,3”-os kijelző párosul, amit egy nVidia Quadro P3000, 6GB-os grafikus kártya támogat. Ezekhez a gépekhez már Windows 10-es operációs rendszert is kapunk a 3 éves garancián felül.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget