Ma 2019. 5. 24, péntek, Eszter napja van.

Mikulás-móka a Szolnok Plazában!

2018.11.22 15:33. - Kovács Janka

Hamarosan beköszönt a december, és vele együtt elérkezik az ünnepi készülődés időszaka. A város karácsonyi fénybe borul és az ajándékvásárlás is időszerűvé válik.  Nem csak a bevásárlást intézheted el könnyedén nálunk, hiszen december elsején családi rendezvényekkel csalunk mosolyt a kicsik és nagyok arcára. Kíváncsi vagy milyen programokkal készülünk Mikulás alkalmából? Gyere el te is a Szolnok Plazába, és alapozd meg nálunk a karácsonyi hangulatod! 


 

Nagy fehér szakáll, piros ruha, és óriási zsák. Tudod, kire gondolunk? A gyerekek kedvenc téli alakja, a Mikulás idén december elsején a plazába látogat! Ha szeretnél találkozni vele, vagy a családdal jönnétek el hozzánk, lesz alkalom megsúgni a télapónak a titkos vágyakat és álmokat. Versmondásra és fotózkodásra is lesz lehetőség, így egy közös szelfivel megörökíthetitek a legszebb pillanatokat.

Karácsonyi dekorációink előtt is megörökítheted a pillanatot! Különböző beállításokban 3 háttér előtt készítheted el a legjobb képeket, ahol többféle kelléket is segítségül hívhatsz, hogy még jobban illeszkedj ebbe a környezetbe. Karácsonyfák, műhó és egy hatalmas szán is várja, hogy birtokba vedd!   

 

Egy varázsdoboz is vár 13:00-17:00-ig, amelybe ülve jobbnál-jobb képeket készíthetsz. Egy kis mókához lenne kedved? Vicces kiegészítők széles tárháza várja, hogy magadra öltsd, és bolondozz egy kicsit. Ha pedig végeztél, az elkészült fotókat haza is viheted, így egy örök emléked marad a Mikulás napi élményekről. Ezek a képek ajándéknak sem utolsók, meglepheted vele barátaidat, vagy családtagjaidat is. Keresd fotóboxunkat a földszinten!

 

Színes programjaink ingyenesen látogathatók ezen a napon, ahol arcfestéssel, kézműves foglalkozással illetve állomásos gyermekprogrammal készülünk. Itt minden apróság bemutathatja rátermettségét és kézügyességét, arcfestőink pedig megvalósítják a kicsik álmait is. Aki akar, cicává vagy akár oroszlánná is átváltozhat egy kis festék segítségével.

Várunk a Szolnok Plazában az ünnepi időszakban is, kerülj velünk együtt karácsonyi hangulatba!

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.15.
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget