Ma 2019. 5. 24, péntek, Eszter napja van.

Már 12. akalmonnal járja be Szolnokot a Coop Mikulás vonat

2018.11.28 14:52. - Kovács Janka

December 5-én és 6-án lehet felszállni a városnéző kisvonatra, ami minden szolnoki óvodást elvisz egy körre.


A  kisvonat december 5-án és 6-án minden szolnoki óvodába betér a Coop Mikulás az angyalkával és krampusszal, valamint a Szegő Gábor Általános Iskola diákjaiból verbuválódott kismanóival, hogy ajándékot osszon szét a gyerekek között. Ahogy minden évben, úgy idén is a Mikulás meglátogatja a Hetényi Géza Kórház gyermekosztályán fekvő kicsiket is és ők is kapnak csomagot. A két nap alatt összesen kétezer gyereket látogat meg.
 

 

A kisiskolásoknak is van lehetőségük felülni a vonatra. Ha szüleik, vagy nagyszüleik 500Ft felett vásárolnak valamelyik Coop üzletben, úgy egy útra jogosító karszalagot kapnak ajándékba. A vonat az Adventi faluból indul és oda is érkezik vissza körjáratban, 15:00-tól 9:00-ig. A Kossuth téri karácsonyi sokadalomban a Mikulás és a segítői várják a gyerekeket, akik elszavalhatják nekik a karácsonyra tanult verset, mondókát, dalt.
 
 
Programmal is várja a vonatkozni vágyókat a Coop: december 5-én 16:15-től a Zengő Óvoda műsorát lehet megtekinteni, majd 16:30-tól Hevesi Imre Száncsengő Gyerekműsora várja a látogatókat. December 6-án 16:30-kor kezdődik a Mikulásország - Jön a Mikulás című zenés mesejáték. 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.15.
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget