Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Karácsonyi ajándék ötletek

2018.12.11 11:17. - Kovács Janka

Karácsonykor lép érvénybe leginkább a mondás, hogy „jobb adni, mint kapni”. Az adventi időszakban fel-alá járjuk a boltokat és a vásárokat, hogy minden szerettünknek megtaláljuk a tökéletes, hozzá illő ajándékot. Ez nem mindig a legegyszerűbb feladat. Ilyenkor szakad ki belőlünk a „de hát mindene megvan, már nem tudok neki mit venni” mondat. De nem szabad elkeseredni! Hoztunk néhány olyan szuper ajándék ötletet, aminek mindenki örülni fog:


 

  1. Új év, új naptár: Egy új naptár nem csak praktikus, hanem szép ajándék is lehet, hiszen számos hazai dizájner, grafikus ad ki ebben az időszakban limitált példányszámú darabokat. Ezek között találsz olyat, ami a slow életérzésre segít ráhangolódni azzal, hogy minden hónapban apró feladatokat ad, vagy olyat, ami akár óráról órára segít megtervezni a nehéz napokat.
  2. Társasjáték: Gyerekként sokszor a hátunk közepére sem kívánjuk a karácsonyi társasozásokat, felnőttként viszont elkezdünk érte rajongani. Egy pohár bor mellett figyelni, ki csal éppen a Gazdálkodj okosan!-ban vagy ki rejti el az Uno négyszínű csodalapját, a legjobb móka. Ha sorozatfüggő vagy te is és a szeretteid is, akkor rengeteg ezekhez kapcsolódó tematikájú társasjátékot találsz. Ezekkel biztosan nem fogsz unatkozni két bejgli között.
  3. Vicces és ronda: A vicces feliratú, ronda pulóverek és zoknik feldobják az ünnepeket, főleg ha az egész családon az van, így a karácsonyi, tökéletes idillt megörökíteni próbáló fotó minden lesz, csak nem idilli. Ehelyett nevetve emlékszel majd vissza, milyen arcot vágtak a ronda pulóverekben azok, akiket mindennél jobban szeretsz.
  4. Házi szaloncukor: A karácsonyi vásárokban dolgozó árusoknál már néhány hete kilószámra megvehető a szaloncukor, de az az igazi, amit te készítesz. És hidd el, könnyebb, mint gondolnád.  Amellett, hogy mindenkinek megcsinálhatod a kedvenc ízét, még különböző papírba is csomagolhatod őket.
  5. Ékszer: Ha szeretnél valami igazán személyeset, akkor válassz egy különleges, személyre szabott ékszert. Egyre több magyar dizájner foglalkozik betonékszerek készítésével, amibe akár a nyaraláson összegyűjtött homokot és kavicsokat is beleteszik neked, így igazi emlék lesz, amire mindig jó ránézni.

 

Ha a Szolnok Plazában jártok, egy kis meglepetéssel is szolgálunk a karácsonyi rohanásban: ha segítő manókkal találkoztok a plazában azt jelenti, hogy mentesültök a cipekedéstől, és végre egy pillanatra fellélegezhettek a karácsonyi rohanásban. Keressétek a Manókat, kérjétek a segítségüket a csomagjaitokkal, készítsetek velük egy képet emlékbe, és mosolyogva fogtok visszagondolni a karácsonyi vásárlásra.

A részleteket keresd a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/SzolnokPlaza/

 

December 8-tól Mikulás legkedvesebb társával, Rudolffal, a rénszarvassal is találkozhatnak a szemfüles vásárlók, hiszen plazánkba látogat a Mikulás piros orrú segítője. Ha nektek is kedvetek támad a családdal egy kis játékhoz, keressétek Rudolfot és gyűjtsétek össze matricáit a gyűjtőfüzetbe. Ha összegyűlik 10 darab, ti lehettek a leghűségesebb segítők, és még ajándékokat is nyerhettek! Ehhez nem kell mást tennetek, mint bedobni a matricákkal feltöltött füzetet a kihelyezett gyűjtőládába, és lehet, hogy nektek kedvez a szerencse. Figyeljétek a Facebook oldalunkat és a weboldalunkat, ahol tájékozódhattok Rudolf aktuális helyzetéről, és használjátok a #HolVagyRudolf hashtaget közösségi oldalainkon!

Részletek: http://szolnokplaza.hu/jatssz-rudolffal-10-napon-es-nyerhetsz/

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget